Jump to content
ZaRRicK

Хонда Акорд 2003-2008

Recommended Posts

Здравейте, една позната наскоро си купи Акорд 2.2i CDTI, но се оплака че не може да си настрои часовника в колата. Колата е с навигация: http://i.cars.bg/photos/i/used/2011-01-24/2076512b.jpg и преполагам че става дума за часовника на дисплея в процена над навигацията и над въздуховодите. Аз самия още не съм има достъп до колата за да си поиграя. Не знам дали няма часовник и на самия инструментален панел където е километража и пр.Моля ако някои знае как става настройката на часовника на такава кола с такова обурудване да пише кратки инструкции или някои които има манюъл да постне страниците в които е описано. Аз междувременно също ще потърся техн ръководство. Благодаря!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

П.С. Открих ръководство но там пише че за моделите с навигация часовника се сверява през навигацията и е описано в нейното ръководство. Така че ако някои има такова моля да сподели как става или да постне страниците където е описано. Благодаря!Аз междувременно си продължавам да ровя за такова онлайн.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сверяването на часовника става най лесно ако има двд то с навигацията.Поставя се диска в двд то и след като зареди се отива в менюто сетинг и от там се оправя часовника.Ако обаче го няма навигационното двд то тогава трябва да се влезне в сервизния режим на навигацията ,като се натиснат и задържат около минута бутоните Menu+ZoomDown.Оттам нататък съм забравил точно къде е менюто за нагласяне на часовника но съм сигурен че става.Понеже аз имам оригинален диск с навигацията неми се налага често да влизам през сервизното меню.Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...