ivaivalito 8 #1 Публикувано 26 Януари, 2011 Здравейте ,оглеждам се за Акор купе 2000година но повечето са 3ка мотор автоматик .2ка 147коня автомат почти няма из обявите.Някой кара ли такъв мотор автомат и добър ли е ?По чуждите форуми не виждам добри отзиви за автомата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hphphp 23 #2 Отговорено 27 Януари, 2011 Здрасти, 3.0 всички са автоматици. 2.0 има и ръчни и автоматици. И аз бях чел някъде, че автоматиците правели проблеми, дори имаше няколко обяви с проблемни кутии в Germany. Не се сещам обаче, дали двете кутии за еднакви и коя е проблемна, ако не са... Понеже се бях засилил към такова купе, но си търсих с ръчни. Иначе купето е мечта... Явно 3.0 ги махат заради разхода, затова има повече обяви. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Fiend 89 #3 Отговорено 27 Януари, 2011 Води се, че тройката със сигурност ще ти направи проблем с кутията рано или късно, докато при двойката с добре поддържана кутия няма да имаш проблеми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове