mom4i74 23 #1 Публикувано 23 Януари, 2011 (Редактирано) Привет колеги. След смяната на скоростите изчезна плюса на заплаката и плюса на музиката. Те са 2 плюса за музиката. Единия е постоянен и е за памета и си го има. Няма го другия който е през контакт. Някаква врьзка имат ли запалката и музиката? Всички бушони са здрави . Редактирано 23 Януари, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 23 Януари, 2011 Проверих и бушоните в двигателния отсег и тия в купето до краката на шофьорското място. Всички са здрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #3 Отговорено 23 Януари, 2011 Веднага давам идея, касетофона го връзваш за постоянния плюс, отказваш цигарите и си решаваш проблема с запалката Ти коя кутия при двигателя провери тая от ляво до бомбето ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #4 Отговорено 23 Януари, 2011 Тая от дясно проверих от страната на пасажера в двигателния отсег . И тая от ляво вьтре в купето. Цигарите нещо не ми се одава да ги откажа а запалката си ми трябва за телефоните и радара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #5 Отговорено 23 Януари, 2011 (Редактирано) Има ли някакво реле което отговаря за консуматорите на полуконтакт? Искам да си вьзтановя оригиналните вериги а не да пускам нови кабели и да го побьлгарявам вьпреки че така ще е най лесно. Редактирано 23 Януари, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kytila 249 #6 Отговорено 23 Януари, 2011 ТУК има менюал за 4 ген . Последния файл в архива е ел-схемата. Не съм си играл с 5 ген , но не мисля че ще е по-различно.Мисля че ще ти даде отговор на повечето въпроси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #7 Отговорено 24 Януари, 2011 Благодаря ти колега kytila Ще тьрся вьпросното реле от схемата през което минва + на запалката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #8 Отговорено 25 Януари, 2011 Проблема е решен. Пропуснал сьм един бушон който седи самичьк над двете редици с бушони (вьтре в купето). Пише на него АСС . Това е общото между музиката и запалката. Пьрвия пьт сьм го пропуснал като ги проверявах. Мерси на всички отзовали се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hienata 2 #9 Отговорено 25 Януари, 2011 гледай хубаво тиа бушони момчи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове