Jump to content
Guest roadracer

Warn: (10%)

Recommended Posts

Guest roadracer

Влизам си днес ,да си прочета любимия форум...и хоп...гледам "Warn: (10%)".. :blink: ....а не знам за какво :D ..???!!! Та някой от шефовете ,евентуално ако е на кеф и има добро желание би ли ми казал за какво "иде реч"...поне да знам :P ...може и на лични....просто трябва да знам кой "лук съм сгазил"...да не минавам пак от там....щото така съм малко в невидение ;) Мерси !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Аве мой,имаш още 90% спокойствие,ко се шашкаш... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

То си пише - ЦЪК

Мерси за отговора...чак сега зацепих че трябва да цъкна в/у 10% !

Аве мой,имаш още 90% спокойствие,ко се шашкаш

Викаш ...имам още точки в талона.... :hondarulez: ...аз съм споко ве....просто си питам ,че съм малко тъп и не са усещам... ;)п.с....и в крайна сметка ,ако е за този коментар....хм....интересно решение ! :thumbs1: Редактирано от roadracer

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

А аз да попитам, понеже от известно време и аз съм маркиран с 10%....премахва ли се някога това, или доживот ще си нося 'оковите'? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Точно за това ти мнение ставаше дума рейсъре. И ти и гриинвотър-а полъчихте еднакви предупреждения. Редпауър е съклубар от доста време и според правилата в Купува/Продава това увеличава шансовете му да пусне обява за кола и да не бъде изтрита :hondarulez: Оставете хората да продават. Особено хората които са отдавна с нас.....Много съм го мислил и според мен, е добре да не санкционираме съклубари които се опитват да продадат кола различна от хонда тук. Но ако видя някой с 1 мнение да пуска обява за Рено примерно, ще я изтрия.Освен това официялно ви помолих да не коментирате обявите.... вече дори не помня колко пъти съм ви молил за това и не разбирам защо просто не си четете кротко и не оставите модераторите да се грижат за тово кое да бъде оставено и кое изтрито. Ако не сте съгласни с нещо, напишете едно лично, за да ни подсетите или насочите и това е....Стига срали по темите! това се опитвам да наложа.п.с. този Уорнинг левел ще бъде понижен ако се държите прилично :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Точно за това ти мнение ставаше дума рейсъре. И ти и гриинвотър-а полъчихте еднакви предупреждения. Редпауър е съклубар от доста време и според правилата в Купува/Продава това увеличава шансовете му да пусне обява за кола и да не бъде изтрита :D Оставете хората да продават. Особено хората които са отдавна с нас.....

Много съм го мислил и според мен, е добре да не санкционираме съклубари които се опитват да продадат кола различна от хонда тук. Но ако видя някой с 1 мнение да пуска обява за Рено примерно, ще я изтрия.

Освен това официялно ви помолих да не коментирате обявите.... вече дори не помня колко пъти съм ви молил за това и не разбирам защо просто не си четете кротко и не оставите модераторите да се грижат за тово кое да бъде оставено и кое изтрито. Ако не сте съгласни с нещо, напишете едно лично, за да ни подсетите или насочите и това е....

Стига срали по темите! това се опитвам да наложа.

п.с. този Уорнинг левел ще бъде понижен ако се държите прилично ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Потвърждавам ;) в смисъл , че може да се свали :thumbs1: и аз навремето имах и то май 30% :hondarulez:;) ама сега ми опростиха греховете :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Ок...всичко ми се изясни....благодаря на модераторите Публикувано изображение за вниманието , което ми отделиха днес ! Сега ше спя по спокойно ! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Амии, то и аз имам един от преди повече от година и то щото съм фен на Firefox а и докато бях в хАмериката нямах кирилизации и при модзилата няма кредор ... та ... моля за опрощение! :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Довечера ще пробвам да сложа една нова кирилица, която бачка на Грознила, така че няма вече да имате никакви оправдания за шльокавицата. :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Влизам си днес ,да си прочета любимия форум...и хоп...гледам "Warn: (10%)".. :D ....а не знам за какво :D ..???!!! Та някой от шефовете ,евентуално ако е на кеф и има добро желание би ли ми казал за какво "иде реч"...поне да знам :D ...може и на лични....просто трябва да знам кой "лук съм сгазил"...да не минавам пак от там....щото така съм малко в невидение :D Мерси !

Моля, Ви. Насочете ме

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Моля, Ви. Насочете ме

...в какво точно !!!:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Просто и аз имам същия пробле :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

нямаш :D Рейсъра има предупреждение... ти си на 0% засега :D иначе ако говориш за кирилица ( макар че на рейсъра предупреждението не му е за кирилица) не виждам къде е проблема... като гледам на кирилица си пишеш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest J&D

Грешката е моя. Явно бавно навлизам в оформянето на форума. Съжалявам за отклонението.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Амии, то и аз имам един от преди повече от година и то щото съм фен на Firefox а и докато бях в хАмериката нямах кирилизации и при модзилата няма кредор ... та ... моля за опрощение! :D

Довечера ще пробвам да сложа една нова кирилица, която бачка на Грознила, така че няма вече да имате никакви оправдания за шльокавицата. :D

нямаш ;) Рейсъра има предупреждение... ти си на 0% засега ;) иначе ако говориш за кирилица ( макар че на рейсъра предупреждението не му е за кирилица) не виждам къде е проблема... като гледам на кирилица си пишеш.

Ще може ли и аз да не съм дамгосан вече ... моля! :angry: Поправих се отдавна! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

ами да не ставам нагъл и аз ама ако може и моя да се опрости,че е от доста време :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Не съм се усетил че си почнал да пишеш на кирилица :hondarulez:не си си платил индулгенциите, ама хайде днес са на промоция :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest RoadRaceR

Аве ,всички ми ползват темата за опрощения ...пък на мен никой не ми прощава ! :hondarulez: Къде е справедливостта ! :o:hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Другарю Емо/1net/...да запитам ко стаа тука ..че нещо не съм в час ??!!

Предупреден от 1net

Включено предупреждение Jun 8 2007, 12:11 PM

"оффтопик в купува/продава"

....прегледах си постовете от Jun 8 2007...и не виждам да съм писал в купува/продава... :)

....не че ше ми падне оная работа ...ама ;) ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Най-вероятно е в кошчето. А и да не е, не мисля, че за всеки уорн трябва да държите сметка на модераторите. Сметнали са, че трябва, дали са.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

идея си няма за какво съм ти вдигнал уорна на теб или на някой друг. Всъщност помня конкретните уорнове само на хора които наистина сериозно са сгафили, така че е добре че не помня твоя.Няй вероятно пак сте коментирали нещо и съм сметнал, че вече прекалявате.Това е обяснение за повечето хора които имат подобни предупреждения, не важи само за RoadRacer-a

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Road®aceR

А и да не е, не мисля, че за всеки уорн трябва да държите сметка на модераторите. Сметнали са, че трябва, дали са.

Еми Ок ...на мен ми стана странно .. шото аз в купува /продава почти не пиша ...камо ли коментари...не държа сметка на "модериращия" ! Ма явно тряя и аз да почна да сера ...да знам за кво ме закичвате ! :) Желая ви лека и доходна ! Ся да не кажете ,че се заяждам нещо ! :):) и rock & roll

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...