okokorekokes 27 #1 Публикувано 23 Януари, 2011 Здравеите искам да си сменя абсолютно всички тампони и селенови втулки по ходовата част та вупросат ми е какво производство да са и от каде мога да ги закупя от варна съм, имам предвид за нещо читаво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude_2.3 21 #2 Отговорено 23 Януари, 2011 От Евро07, предлагат голям избор и дават най-добрите цени все пак говорим за тампони. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okokorekokes 27 #3 Отговорено 23 Януари, 2011 мерси много за информацията по принцип търся добри селенови втулки на сносни цени и естаствено да не ги сменям сяка година а кажи речи като ги сменя и да забравя но нищо вечно няма в евро07 ще проверя и там за цени но кадето и да питам сичко се варти около 15 лв на броика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Radeon4o 22 #4 Отговорено 23 Януари, 2011 (Редактирано) Оригиналните втулки (Honda Genuine Parts), както каза ms_auto, са си най-добрия избор и струват 22лв бройка в "Карада" Варна. Цената е чудесно поносима съпоставено с ментетата. За тампоните нямам идея какви са цените... Редактирано 23 Януари, 2011 от Radeon4o Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #5 Отговорено 24 Януари, 2011 +1. За 100тина лева разлика само ремонти да правиш. Не,че няма как да попаднеш на менте, но по-добре събери лев като почакаш месец или два, отколкото да дадеш маса пари и догодина пак толкова... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове