Jump to content
civicgonemad

Продават се колектор, делко, комп, и глава.

Recommended Posts

Колеги ще преминавам на пълна инжекция+втек затова продавам което не ми е нужно:1. Обурудван смукателен колектор(МОНО:rolleyes:) от Д15Б2(напълно фунциониращ) . -> цена 70 лева.2. Делко от д15б2(напълно функциониращо) -> цена 60 лева.3. Компютър от д15б2 (напълно функциониращ) -> цена 50 лева.4. Глава от д15б2(напълно функционираща; може да иска гумичкина клапани но не съм забелязъм да губя масло). До колкото зная никога не е сваляна и шлайфана. Всичко беше на колата до преди няколко дни.-> Цена 100 лева.Телефон за връзка 0885674151. Скайп lol_mafia. Благодаря предварително. Възможен пазарлък по всички цени.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уп! Свалям с малко цените!

1. Обурудван всмукателен колектор(МОНОПубликувано изображение) от Д15Б2(напълно функциониращ) . -> цена 60 лева. + жилото на за газта.

2. Делко от д15б2(напълно функциониращо) -> цена 60 лева. -> Продадено!

3. Компютър от д15б2 (напълно функциониращ) -> цена 40 лева

.

4. Глава от д15б2(напълно функционираща; може да иска гумичкина клапани но не съм забелязъм да губя масло). До колкото зная никога не е сваляна и шлайфана. Всичко беше на колата до преди няколко дни.-> Цена 80 лева.

Телефон за връзка 0885674151. Скайп lol_mafia. Благодаря предварително. Възможен пазарлък по всички цени.

Поздрави!! :)

Забравих да добавя... Ако купите всичко на куп цената е 150 лева. Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Уп. Айде колеги 100 лева за 3те неща. Иначе отиват на вторични суровини. Цената на алуминия е около 2.5лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...