Jump to content
pacy4

Кражба на гуми с алуминиеви оригинални джанти - Ст.Загора

Recommended Posts

Здравейте колеги. На 20.01.2011г - четвъртък от мазето ми в Ст.Загора в района на баня "Пиперка" са откраднати 4-те оригинални алуминиеви джанти 15-ки с летни гуми. Три от гумите са Semperit, една от гумите е Firestone. Джантите съм маркирал с перманентен маркер с малки букви - ЗЛ, ПД и т.н. Aко някой чуе или види нещо съмнително - моля ви, свържете се с мен - скайп pacypenev , gsm- 0879695044

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доста неприятно! Колега следи форумите да не излезе някоя обява, че някой ги продава...предполагам че който ги е гепил ще поизчака известно време и ще опита да ги пласира някъде. Успех! Ако видя нещо подобно, ще сигнализирам..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кофти работа.За това вече нищо не държа в мазето си,въпреки че има врата с топка на входа.Бандюгите намират начини винаги :rolleyes: Дали би ги закарал на пазара в събота-съмнява ме ,но все пак провери.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съмнява ме да пуснат такива джанти тук. Едва ли междуболтовото разстояние е много подходящо за японски автомобил. В тия гладни времена и долните гащи докато спиш биха ти откраднали гадовете :) Навява ми спомени за кражба възлизаща поне за мен на над 500 лв., но едва ли е донесла и печалба от 50лв на извършителите :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...