Лъчо 76 0 #1 Публикувано 21 Януари, 2011 Здравеите колеги от скоро съм собственик на хонда ЦРВ,имам проблем с клапаните .Даите съвет къде могат да ми помогнат ,от Хасково съм но в Пловдив или Ст.загора мога да ида съшто.Имате ли някви впечатления от БУЛАРТКО в Пловдив и Ст.Загора. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Todor_Gagovski 33 #2 Отговорено 21 Януари, 2011 Здравеите колеги от скоро съм собственик на хонда ЦРВ,имам проблем с клапаните .Даите съвет къде могат да ми помогнат ,от Хасково съм но в Пловдив или Ст.загора мога да ида съшто.Имате ли някви впечатления от БУЛАРТКО в Пловдив и Ст.Загора.Колега имай предвид че в бултрако-Пловдив искат да оставиш колата да престои една нощ,ако ще и регулират клапаните.Цената за реглаж за моята хонда беше 70 лв защото имам ГИ, иначе е 50лв.Моите впечатления от бултрако са добри. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Лъчо 76 0 #3 Отговорено 21 Януари, 2011 Лошото е че не ми дават инфо ако е така става сложно нема къде да спим.......а с автобуса само нагоре надолу.Штото направих запитване по меила но ми казват че трябва да ида на място .Благодаря колега за инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
adolf 44 #4 Отговорено 21 Януари, 2011 (Редактирано) Реглаж на клапани се прави само НА СТУДЕН ДВИГАТЕЛ.Става и за ден ако е студено и дв. истине за 4ч. Така в сервиза на ХОНДА ми ги оправиха. . Редактирано 21 Януари, 2011 от adolf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове