Jump to content
Ivo Myankov

Оборотите падата почти до 0

Recommended Posts

Пускам нова тема защото проблема е малко по-сериозен и като гледам се различава от проблема с оборотите на другите хора.Та като запаля колата оборотите скачат и после падат почти до 0, понякога дори колата изгасва. Както се вижда на клипчето, когато подам газ оборотите падат почти до 0 и след това на около 500. Когато сменям скоростите оборотите падат и после се дигат от което се получава мнооого грозно предърпване все едно за първи път сядам зад волан ( под грозно придърпване имам предвид доста сериозо дърпа ). Ако сменям от 1ва на 2ра даже и изгасва понякога.Това се случва от скоро, без значение дали е на студен или загрял двигател. Знам, че капачката на делкото ми е спукана и за смяна, но дали е там проблема или би могло да е нещо друго.http://www.youtube.com/watch?v=mLsRe79xtFM

Редактирано от Ivo Myankov

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На капака на мотора има едно клапанче, от което излиза маркуч, отвеждащ маслените пари. Извади маркуча, запуши клапана, запали и ако оборотите се нормализират, сменяй клапана и си хвърляй шапката ;) Преди години имах описаните от теб симптоми и причина беше това клапанче. Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес дори няколко пати се наложи да я паля. Запалва, и в случая оборотите си отидоха на 0 и край ( изгасна ). В понеделник я нося да и слагат пълна инжекция и ще сменям и капачката на делкото. Да се надяваме, че проблема няма да е в ламбда сондата или клапана на маслените пари.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...