pikaso906 168 #1 Публикувано 20 Януари, 2011 Здравеите колеги,карам хонда прелиуд 4ген. и антената е запекла,искарва се до някъде и згъването също не е до краи.Проблема не е в моторчето,защото то се мъчи да я вкра и изкара и когато неможе се чува яко стържене и тропане от него.Сега смазвам антената с течна смазка 5W40.Дали ще отпусне ,ако го смазвам редовно или трябва ремонт?п. п. А като я насиля се връща,не е блокирала. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #2 Отговорено 20 Януари, 2011 Защо не пробваш да я позачистиш малко?Моята правеше същите мизерии, но я разглобих и ако ти кажа какво извадих от механизма ще те е страх да отвориш твоята. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #3 Отговорено 20 Януари, 2011 Как се разглобява като отвъртиш оня гаика дет е в края на антената ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xatamoto 163 #4 Отговорено 22 Януари, 2011 При мен се разглобява откъм багажника. Там е механизъма и моторчето. Но това е за английски Акорд набор 97. При теб не съм сигурен дали е точно така, но те съветвам преди да тръгнеш да разглобяваш да разгледаш Service Manual-а за твоя модел.Успех!П.П. Ползвай търсачката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #5 Отговорено 22 Януари, 2011 (Редактирано) http://www.honda-tech.com/showthread.php?t=1155477&highlight=aerial+prelude Редактирано 22 Януари, 2011 от Sebulba Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #6 Отговорено 22 Януари, 2011 Тука прочетох,че се маха кората на багажника отдясно и там било вчера се опитвах ,ама не можах да сваля кората.Утре ще пробвам пак благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
speed1981 2 #7 Отговорено 24 Януари, 2011 Опитаи с WD40,моята така я разкарах да се движи не съм я разглабял,би трябвало да помогне! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #8 Отговорено 24 Януари, 2011 Ок мерси много !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pikaso906 168 #9 Отговорено 28 Януари, 2011 ОПРАВИХ Я КОЛЕГИ БЛАГОДАРЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове