Jump to content
Marto66

парктроник за CR-V 2, къде в София

Recommended Posts

Колеги трябва да монтирам парктроник за CR-V -2. Има ли някои инфо къде в София и какъв трябва? Има с 4,6 и 8 сензора, с камери, с огледало и т.н. Дайте впечатления и приемам по-свежи идеи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, Марто,Аз имам парктроник на моето CR-V, което е предишната генерация (2001 г.), но това всъщност е без значение. Първоначално и аз като теб питах насам-натам, включително и по специализирани сервизи за авто-електроника, обявяваха ми някакви цени от сорта на 250,00 лв. (с вкл. монтаж). Накрая след още известно търсене стигнах до специализирана фирма в София, която продава парктроници и др. електронни устройства за автомобили (GPS-и, double din многофункционални устройства и др. под.) и си закупих директно от там. Монтажа го направихме в гаража на един приятел в рамките на 30 мин. не е нищо сложно :worthy: ...Цената в крайна сметка излезе много по-изгодна. За да не се счита за реклама и да ми се редактира поста - няма да посочвам фирмата, ако имаш интерес - драсни едно лично съобщение - ще ти дам координатите :worthy:Поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, благодаря ти предварително. Много ще ми помогнеш с тази информация, че се лутам вече два месеца. Кажи, ти кой модел взе, надежден ли е и имаш ли отпред сензори?! Пиши и друго каквото се сетиш по въпроса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега, благодаря ти предварително. Много ще ми помогнеш с тази информация, че се лутам вече два месеца. Кажи, ти кой модел взе, надежден ли е и имаш ли отпред сензори?! Пиши и друго каквото се сетиш по въпроса.

Писах ти лично съобщение :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива комплекти им с дисплей и без дисплей на фирмата Valeo.200-250лв. са някъде,казвам ти по спомен.Това е цената на най-скъпия с дисплей и звукова индикация.Мога да питам ако те интересува по-конкретно като цени как са,свиркай ако решиш.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Адаш, това са много пари за такова нещо :huh::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...