B E X 3 M 979 #1 Публикувано 16 Януари, 2011 колеги искам да ви помоля някой ако има схемата на ламбда сондата на D15z1 и на компютъра да ми помогне и да ги качи в темата.Благодаря ви много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #2 Отговорено 16 Януари, 2011 и да ви попитам ако се смени колектора с 4-2-1 сондата отпада ли или се слага на друго място че на този колектор май няма дупка за сондата.моля ви светнете ме по въпроса че колата ми харчи към 12 извънградско а се води икономик Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Marcus 76 #3 Отговорено 16 Януари, 2011 Аз съм с ибейски 4-2-1 и си има място за ламбда, даже са 2.Относно харченето, икономика 6-та ген без ламбда не харчи повече, или поне разликата не е толкова фрапираща.Каква схема ти трябва на самата сонда? Всичките кабели от сондата отиват към ЕКУ-то, няма нищо между тях. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #4 Отговорено 16 Януари, 2011 Именно - и моята е с такъв мотор, също ми дава грешка ламбдата, но не мисля да се занимавам сега с нея - гори ми 6, вместо 5 извънградско, което не ме притеснява особено. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
B E X 3 M 979 #5 Отговорено 16 Януари, 2011 да трябва ми схема на самата сонда.а от какво може да бъде толкова висок разхода??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове