goondy 0 #1 Публикувано 13 Януари, 2011 здр колеги карам CRV 1999 130ks и от скоро ми светна лампата на ABS a ту светне ту загасне пуснах в търсачката но не открих нищо пък съм си и нов във форума та може и да не се оправям та дали някой може да помогне със съвет Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 13 Януари, 2011 Датчиците на някое от колелата не ти дава хубав контакт! Провери ги,наи вероятно там ще е проблема 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #3 Отговорено 13 Януари, 2011 Може да имаш и изгоряла крушка на стоповете. Тогава сьщо отказва абс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VILETU 0 #4 Отговорено 13 Януари, 2011 Може да имаш и изгоряла крушка на стоповете. Тогава сьщо отказва абс.Това сериозно ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #5 Отговорено 13 Януари, 2011 Наистина сериозно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #6 Отговорено 13 Януари, 2011 Това със изгорялата крушка не важи за тоя модел на ЦРВ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VILETU 0 #7 Отговорено 13 Януари, 2011 На италианските (а и не само) автомобили си имат лампичка за изгоряла лампичка. Но да откаже АБС от изгорял стоп е НЕВЪЗМОЖНО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gogo Ognyanov 0 #8 Отговорено 13 Януари, 2011 (Редактирано) Колега аз карам сивик англичанка 98г. и имах същия проблем (лампата на АБС-а ту светваше ту огасваше особено като вали или е мокро, а и АБС-а не работеше понякога) оказа се един от датчиците, смених го и се оправи, но после ходих на диагностика защото ми бяха казали, че по-този начин като светва и огасва лампата на АБС-а колата трупала грешки и като смених датчика отидох на диагностика ей така за профилактика просто, не че колата нямаше грешки де поне за сега знам че няма, така че успех. Редактирано 13 Януари, 2011 от Gogo Ognyanov Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goondy 0 #9 Отговорено 14 Януари, 2011 благодаря на всички колеги за съветите ще пробвам и ще пиша какво става напрактика Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове