Jump to content
sashkoy

Acura 3.2 vtec type s

Recommended Posts

Публикувано изображениеНа брат ми животното,взеха му я от КАТ щото не беше плащал мито като я беше вкарвал,и са му искат луди пари за даси я вземе :Х ,а тоя двигател е брутален просто нямам думи като я настъпи и сядам от предната на задната седалка :rolleyes:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Як звяр,макар и голям :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е сега де е тоя монстер ве :) , в кат ли е? Ебати кога ще доживея да се повозя и покарам такава кола.Страхотна е :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В КАТ е и се води дело от 1 година искат му 13 бона за да си я вземе на 280 коня митото е доста и там некви глоби за забавянето :Х :Х пълен ташак,винаги съм се чудил ако тоя двигател го набутам некак си във сивик (в което се съмнявам ,че е възможно) какво ли ще стане :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди 1-2 месеца гледах в Ebay обявите. Имаше червен сивик хеч 5-та с набутано точно такова животно 3.2Е вярно, че сигурно е претърпяла хиляди интервенции и че капака й беше изрязан много, но пък беше нещо уникално. Бях си запазил снимки от обявата някъде, но не ги намирам. Както и да е. Не искам да те вкарвам във филми колега :rolleyes: Маслобъркачката седи добре и на това купе :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това всъщност не е ли NSX двигателят? Грехота ми се вижда всичката тази сила да се сложи само на предните колела =/

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не мито ами акциз не е платил. В момента със задна дата акциза е 6000лв ако е вкарана директно в БГ от САЩ и НУЛА ако е вкарана през друга европейска държава но е обмитена първо там и после въведена в БГ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не мито ами акциз не е платил. В момента със задна дата акциза е 6000лв ако е вкарана директно в БГ от САЩ и НУЛА ако е вкарана през друга европейска държава но е обмитена първо там и после въведена в БГ.

абе той я вкара когато имаше още мито ,от САЩ дойде колата незнам не съм много запознат само знам че му искат много пари да си я вземе.А иначе акурата е 4wd не е с предно :rolleyes: Редактирано от sashkoy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мито имаи сега и е 10% от стойноста на автомобила. Ти говориш за АКЦИЗ!Да имало е но зависи от къде е минал автомобила.А той как се е покрил за да не плати? кой му е освободил от митница акурата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:cool: Значи той колата още не я е взел води се дело акурата е в КАТ от 8 месеца близо и делото само се проточва :Х.Незнам какво има да плаща но знам общата сума която трябва да даде 13000 лева ..... :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всъщност нищо незнаеш :cool:xxxx лв мито13000лв Акцизxxxx лв ДДСТа пак ми обясни за какво е делото? Какво не е платил??? Има дело че не е освободил колата от митница ли???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе ти ми го дай тоа мотора пък ще видиш дали с фотошоп ще го набутаме във сивика :P;):D :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Делото се води че той я е карал на територията на България 1 година и малко без да и е платил "акциз", не съм много запознат сериозно :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...