Hamann 4 #1 Публикувано 11 Януари, 2011 Здравейте,Да питам дали някой го е правил.Имам Акорд купе 94г. F20B3 (няма да ви обяснявам колко железна колата е това хората които имат такава знаят ) и искам да си сложа Cruise control. Има модели (по - нови от моя) с темпомат и затова се чудя дали и аз не мога да сложа на моята красавица. Cruise control-а си е много "блага работа", а се очертава да пътувам повечко през тази година и искам да си направя пътуването още по - приятно.Ако някои го е правил вече моля да сподели, а ако никои не го е правил поне кажете какво мислите?Весел ден! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #2 Отговорено 11 Януари, 2011 Във форума на Offroad bg има подробна тема с картинки за Хонда CRV. Съжалявам, че не мога да го отворя на покета, за да ти пратя линк. Довечера.п.п.Заглавието там е за Темпомат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #3 Отговорено 11 Януари, 2011 (Редактирано) Успях да я намеря.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=106670п.п.И аз бях решил да слагам, но тук в ЮК е незаконно. Става но трябва да е оригиналното за колата, иначе ... лошо ми се пише на първия ГТП. Редактирано 11 Януари, 2011 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Hamann 4 #4 Отговорено 11 Януари, 2011 Успях да я намеря.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=106670п.п.И аз бях решил да слагам, но тук в ЮК е незаконно. Става но трябва да е оригиналното за колата, иначе ... лошо ми се пише на първия ГТП.Благодаря ти за информацията много полезна ми беше!Успех и имам да черпя една бира когато се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #5 Отговорено 11 Януари, 2011 Браво момчета много полезна тема. Модераторите могат да е сложат там кадето и е мястото за да не се загуби в пространството. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1553 #6 Отговорено 11 Януари, 2011 Бирата е за колегите от Offroad bg. Аз работя без комисионна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове