Jump to content
kembo

Спортно окачване FK за CRX 2г почти ново комплект

Recommended Posts

Та по въпроса купих си рекс преди 2седмици и тъй като ще привеждам колата в заводския и вид продавам окачването -FK ЖЪЛТИ АМОРТЕСИОРИ И ЧЕРВЕНИ ПРУЖИНИ предни и задни съответно ;) Според думите на стария собственик са на 7 месеца има и кутийте с който са закупени ;) СВАЛЕНИ са от CRX 2г вие преценете за кой още модели стават задните амортесиори са регулируеми (така каза) ;) Аз съм карал колата с това окчване общо 3км и немога да дам каквото и да било мнение а и не е нужно решил съм да е стокова снимъл съм височината на колата с това окачване;) Снимки на другото качване на темата и каквито и да било подробности ще се постарая да дам всякаква информация ;) ЦЕНА 400лв !!! за Варна В.Търново Пловдив и Пазарджик София транспорта е от мен :) За воланите 1 ния е BOLIDE италиански + фланеца ,другия е бонус към първия ЦЕНА 65лв всичко :DЗа каквато и да била информация 0888110102 вива 0882000520 М-тел асен или лични Снимки след 1 седмица

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Окачването е закупено от Стамен и от линка към обявата сами може да се уверите ,че е почти ново:)Продавам го аз и цената вече е 400лв --http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40282 ---- за актуални снимки пращайте мейл или скайп :)Става за CRX 2г И Сивик 4г

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На всеки който се е занимавал с окачване знае ,че под около 600 кимта няма такова това е само за 400 и е още актуално и отгоре на всичко е почти ново и регулируемо-задно е какво още ---ЗДРАВЕ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе Цената за окачването е крайна и смятам че е мнООООго добра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Горе :) има и волани

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Може и по отделно само пружини 180 лв (стават за сивик 4-5-6 дел сол и црх) Амортесиори 280лв само за сивик 4г и ЦРХ 2г :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ЗА ТРИЕНЕ Поздрави на колегите който ги купиха и милиони безаварийни километри

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...