Слави CR-V 487 #1 Публикувано 9 Януари, 2011 Попрочетох тук там из форуми, колегите много ги хвалят, да не повярваш чак като ги сложат усещат разлика и във вървенето и в работата на мотора. Верно ся скъпи са ама пък купуваш и забравя 100 000 за свещи, а ако е вярно и техническото описание че заради по хубавата искра пестели процент гориво и давали процент мощност хептен са на далавера И понеже ви знам че повечето сте Рацери и сигурно ползвате такива да вземе да си кажете мнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mcc 5 #2 Отговорено 9 Януари, 2011 Не знам колко ще ти помогна,но http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=13597 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
K1r1L 860 #3 Отговорено 9 Януари, 2011 (Редактирано) Явно не си чел моита тема .http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=53022 Редактирано 9 Януари, 2011 от K1r1L Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #4 Отговорено 11 Януари, 2011 Аз карам с Дензо иридиум но невижам някаква разлика Слави. Разхода и вьрвенето си е сьщото според мен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #5 Отговорено 11 Януари, 2011 Благодаря на всички за линковете и мненията, съвсем скоро ще знам какъв е резултата от тях благодарение на колегата user които беше така добър и услужлив да ми изпрати неговите стари такива свещи които да кача за проба, за което искам и тук да изкажа искрените си и големи благодарности за жеста които направи към мен.ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ КОЛЕГА USER Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 487 #6 Отговорено 15 Януари, 2011 Днес сложих свещите, малко им пречуках електродите щото за 50 х.км. са се поизносили от 1.1 бяха към 1.3мм но въпреки че живота им е изтекал пак има разлика в мотора заработи много по тихо и спокоино, за това съм сигурен, за това дали върви повече немога да преценя ако кажа нещо ще е просто от внушение. Но мисля че определено си струват парите да си купя едни нови такива, ще покарам тези известно да се докажат и при първа възможност ще ги сменя с нови същите . Още веднъж благодаря на колегата user жеста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове