Т.Иванов 8 #1 Публикувано 8 Януари, 2011 (Редактирано) Колеги имам проблем с лампата за бензина.Днес си зареждам гориво и точно след 10 мин. лампата почна да ми свети.Също така и стрелката за бензина ми стои на средата и като си карах започна да се вдига нагоре.От какво може да се дължи това.Това не ми се случва за първи път ..... Редактирано 8 Януари, 2011 от Т.Иванов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #2 Отговорено 9 Януари, 2011 Никой ли не може да ми помогне ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 12 Януари, 2011 дали проблема е в датчика ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
r16 24 #4 Отговорено 12 Януари, 2011 Някъде имаше обширна дискусия по този въпрос, но не помня къде. Горе-долу нещата седят така: докато зареждаш на бензиностанцията - стрелката няма да се вдигне, а чак като запалиш и ще се отчете след няколко минутки (за това си забелязал, че се вдига). Но, ако лампата ти свети и на вдигната стрелка, сигурно има някакъв проблем и ако може някой по-запознат да се изкаже. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raishauer 2 #5 Отговорено 12 Януари, 2011 А колко бензин сложи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #6 Отговорено 12 Януари, 2011 ами започна дам и го прави този проблем постоянно еми зареждам винаги по 8 9 литра и стрелката продължава да си стои така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове