Denz 15 #1 Публикувано 8 Януари, 2011 Ами, в заглавието се съдържа главното - Светна чека, Сивик д15з1, и след прилагането на професионална диагностицична техника с кламер се установи грешка 41 ( 4 дълги и едно късо светване). Та, ако може някой да спомогне с що е това грешка 41 и що търси из колите ни?Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 8 Януари, 2011 прилагането на професионална диагностицична техника с кламер Казано с думи: ламбда сонда. Казано с цифри ~500 лв. Макар че май из интернет се намират и за по-малко. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #3 Отговорено 8 Януари, 2011 прилагането на професионална диагностицична техника с кламер Казано с думи: ламбда сонда. Казано с цифри ~500 лв. Макар че май из интернет се намират и за по-малко.Благодаря за бързия и успокояващ отговор Честно да си призная, и тоя разход не ме бърка никак, достатъчно приличен е, така че ламбдата ми е през центъра Пък и биваше по празниците да има някоя светлинка и по таблото, за украса : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 8 Януари, 2011 Ako скоро си взел колата, покарай така може и да се оправи. Ако ли не значи й е дошло времето. Някой (не помня кой) си караше така и каза че разлика в разхода почти няма. Принципно обаче може да ти се появи леко глъхнене като подаваш лекичко газ, ама не е задължително Цената е такава, защото е 5 жилна широколентова. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #5 Отговорено 20 Януари, 2011 (Редактирано) първо сори че пиша на латиница грешка 41 не е ламбда сонда аз имам същата кола с д15з1 мотор и имам грешка 48 която е "главен кислороден сенсор" иди на друга диагностика аз ходих в 3 сервиза за да съм обеден напълно и да знаеш кодовете на д15б2 не съвпадат с д15з1 търси точно за твоя мотор Редактирано 20 Януари, 2011 от войводата/cls Редактирано Ñ� http://subs.sab.bz/?act=lat2cyr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefan8558 0 #6 Отговорено 20 Януари, 2011 Това са грешките за твоя мотор:41 - Oxygen sensor heater - circuit malfunction43 - Heated oxygen sensor (HO2S)/fuel supply system - circuit malfunction48 - Heated oxygen sensor (HO2S) - circuit malfunction Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #7 Отговорено 20 Януари, 2011 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #8 Отговорено 20 Януари, 2011 грешка 41 не е ламбда сонда Дали ? 41 (Primary oxygen sensor heater )си е баш сондата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове