v1k7or 34 #1 Публикувано 7 Януари, 2011 Колеги трябва ли да се слезе под колата, за да може да се свали стартера? Става дума за D серия, ако има значение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 7 Януари, 2011 Стартера се сваля от горе без никакви проблеми държи се на 2 болта..... !!! Лесно и удобно е за работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #3 Отговорено 7 Януари, 2011 И аз на пръв поглед установих това, но исках да попитам и по запознатите, понеже ми предстои една смяна на четки, пък ми е мерак да се уча Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 7 Януари, 2011 (Редактирано) И двата болта са 14-ки. Долния е малко, кофти да не се чудиш !!! п.п. Редактирано 7 Януари, 2011 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #5 Отговорено 7 Януари, 2011 Като гледам, май преди да се свали стартера, трябва да се свалят и някои други работи, че малко кофти се бърка до там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #6 Отговорено 7 Януари, 2011 (Редактирано) Новите четки запояват ли се, или не ?Не ми се смейте на въпросите, всеки е почнал от някъде П.П Четките са с плочката към тях, не само четки отделно. Редактирано 7 Януари, 2011 от v1k7or Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове