Jump to content
florev

Ще си купувам Honda Civic 2.2cdti!

Recommended Posts

Честита да ви е новата 2011 година колеги. Вижте за какво става въпрос. Тези дни ще купувам Honda Civic 2.2cdti 2007 за жената, че се чудя с какво ще ме изненада колицата! Някой да каже дали си заслужава и какви са характерните проблеми. Чувал съм че имат проблеми с окачването, що се отнася за нашите пътища. Как е като двигател? какво трябва да гледам характерно като я купувам. Благодаря ви:).

Редактирано от florev

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По двигателя едно хубаво нещо е веригата, друго мощността е адекватна и равномерна в диапазона 1500-4500 оборота. Хора слезнали от почти 180к.с. дизелови автомобили казват, че не им се струва много по-бавен Civic-а. За окачването не мога да ти кажа нищо, но колегите ще допълнят.

Редактирано от В16А2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С нищо няма да те изненада, но ако е студено:) - с много скърцащи пластмаси. И 10-15 минути до топлото...;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С нищо няма да те изненада, но ако е студено:) - с много скърцащи пластмаси. И 10-15 минути до топлото...;)

Както и всяка друга Хонда :)Иначе, много добър и тих мотор с верига, с голям въртящ момент още на 1500 оборота...Изключително икономичен!....Не виждам какво да е калпаво на окачването, всичко зависи как я караш и дали е японска сглобка или UK! Един огромен минус на тая кола за мен лично е - изключитено намалената видимост, заради малкия прозорец отзад и високото табло със скоростомера отпред....нощно време ми правеше впечатление, че осветлението на таблото пречи доста и се отразява дразнещо в горната част на стъклото....Иначе като визия всеки има различно мнение, на мен някои орнаменти ми допадат...други не :) въпрос на вкус ;) Като возия и стабилност е определено на доста по-високо ниво от предишните генерации :)Иначе да и е честита на жена ти, ако все пак решиш да я вземеш (няма да сбъркаш) и да си я кара с кеф! :)Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Само да добавя , че дизелови двигатели слагат само на Сивици сглобени в Англия :lol: Реално от този двигател , но на Акорд и CR-V има оплаквания от съединителя. Обърни внимание на веригата - да , добро нещо е , че е с вериги(или може би не) , ако трака е нужна смяна , която в оторизиран сервиз мисля , че излиза към 2000 лв ...Или иначе в Европа има оплаквания наистина от окачването , в частност амортисьорите .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...