Jump to content
Aleksandyr

Да ви се похваля!

Recommended Posts

Да ви се похваля днес беше големият денПубликувано изображение!Публикувано изображение Който го чакам от 2 години... след един неуспешен суап и пълен ребилд на двигателя .. най-накрая успях да си я взема от сервизаПубликувано изображение!!

И О! чудеса ... РАБОТИПубликувано изображение! :))))

Има малко проблеми но ще ги оправя с течение на времето .. най-накрая започнах разработването на двигателя и за сега да чукна на дърво успях да се прибера от Пловдив до Хасково.

Ще пиша и ще кача снимка в други ден .. сега отивам да я покарам малко и после ще започвам да я поливам!!

Наааааййй накрая !! Публикувано изображение ! !! !! Публикувано изображение:D :D ;) ;) :D

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още един зелен люд с х22а под капака... с здраве да си го караш.....и да ти гледат много задницата:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Цели 2 години???Дано си е струвало. :)Дано оттук насетне е безпроблемно съжителството.Колега Витек,като ти остане време вземи обърни внимание на родната граматика.Не се заяждам с теб човек,просто така няма да се излагаш.

Редактирано от MAD DOG

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ееееее,най-накрая бе Сашо.Много безаварийни километри.Обади се след н.г., ако си тука още.Ще направим едно посрещане на люда с още малко хонди от Хасково.Нямам търпение да го видя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много безаварийни:D Дочака да я подкараш:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво , че издържа толкова време (Дано да си доволен този път от направеното и да те радва дълго Време !).

Редактирано от K1r1L

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви и ДА за сега много ме радва ,но не си позволявам още да влизам във ВиТек-а ,нок сензора ми е счупен и ми свети чек енжъна ,но имам един ще го сложа.И от седене нещо са се прецакали чистачките ,не се връщат в най-долно положение ,а където ги спра там остават. Не е голям проблем ама ... дразни малко. :)Ще си я направя кукличка ! :D :D*** Иии ,най-накрая тая година ще мога да дойда на националната среща!! :D

Редактирано от Aleksandyr

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честито,време беше.Пожвлавам ти много безаварийни километри и по-често във ви-тека! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искрено ти съчуствам.Пожелавам ти никога и по никакъв повод да не влизаш с сервиз.При мен нещата се въртяха цяла година.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам, че най-после всичко е наред! Пожелавам ти само приятни изживявания с колицата! Весели празници ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей,аз помислих,че си я разкарал на части,-толко време мина,ама сега вече ще си гъзар-дано вече всичко да е наред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...