Jump to content
pavcho85

Акорд 2.0Vtec 2004г

Recommended Posts

Здравйте колеги тъй като си намерих голямия 7 инчов моннитор с сд. плеъра и всички др джиджавки по него искам да попитам има ли възможност да се монтира на моето Хонде.Колата е с обикновенния оранжев монитор.Интересува има ли колата необходимите букси и какво евентуално ще работи,ако го монтирам.СД плеъра,климатроника ще работят ли и съответно ще ги показва ли на дисплея?Благодаря предварително!Весели празници на всички :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно приятелче се отказа, защото монтажа беше голяма играчка. Знам, че му трябваха панела с дисплея и копчета, СД чейнджъра и някакви допълнителни релси за монтажа и още някакви дреболии. Отделно без ДВД-то за багажника монитора нямало да тръгне, а до багажника няма прокарани кабели. И буксите тябва да се преправят или да си купиш готови преходници (ако въобще намериш). Това всичко е за пълен преход към оригинална навигация. Най-добре питай в Бултрако, за да не те излъжа нещо. :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За фабричната навигация на Акорда ли говорите ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Едно приятелче се отказа, защото монтажа беше голяма играчка. Знам, че му трябваха панела с дисплея и копчета, СД чейнджъра и някакви допълнителни релси за монтажа и още някакви дреболии. Отделно без ДВД-то за багажника монитора нямало да тръгне, а до багажника няма прокарани кабели. И буксите тябва да се преправят или да си купиш готови преходници (ако въобще намериш). Това всичко е за пълен преход към оригинална навигация. Най-добре питай в Бултрако, за да не те излъжа нещо. :)

Май бъркаш модела на хондите колега.На Акорд 7 серия двд то е точно под дисплея.За да се направи смяната се изисква малкия дисплей + двд то за навигацията.Не съм сигурен но мисля че или двд -то или сд- то си търси и компа на колата.Така че малко трудно ще се получи замяната.www.accord-russia.ru доста полезен сайт .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако може пусни малко снимки да го видя че и аз съм се сблъсквал с този проблем

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...