sabev 0 #41 Отговорено 3 Януари, 2011 Колега sabev успя ли да се справиш сам с поставянето ? И сподели какви ключове ти бяха необходими за да свалиш стария лост ?Мерси предварително !!!еми колега пьрво ти трябва канал или по добре е с подемник по удобно като дигнеш колата и си варвиш под нея спокоино значи там кадето е хванат старият лост за по лесно са сфаля лоста с щангата и долу си го пртавиш спокоино трябва ти мисля че беше ключ 10 или 8 нз точно на старият лост там кадето е лагерчето има две гумички те стоят на лагера на лоста зяпазиги и ги сложи на шорт шифтьта да не ти влиза вода в лагера на лоста и е мн лесно вадиш щангата сьс старият лост махаш лоста слагаш шифтьра и пак по саштият начин завиваш двата болта на щангата вкарваш лоста в дупката кам купето и стягаш щангата от задния краи няма да ме разбереш така просто като дигнеш колта като сфалиш щтангата и после е мн лесно аз го правя за прав пат и успях просто и писменно обеснение няма да разбереш дигни колта и това е лесно е мн ако има нещо пиши успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #42 Отговорено 3 Януари, 2011 Мерси колега Ами нямам къде да я дигам аз, но ще отида до село и там имам канал, където мога по-спокойно да бачкам !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #43 Отговорено 3 Януари, 2011 Тия дни ще ви направя снимков материал с монтаж/демонатаж на новия/стария скоростен лост !!!Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #44 Отговорено 3 Януари, 2011 Колега Founder видя ли си съобщението !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
WingMan 164 #45 Отговорено 3 Януари, 2011 Мерси колега Ами нямам къде да я дигам аз, но ще отида до село и там имам канал, където мога по-спокойно да бачкам Има един открит канал във Варна за който се сещам, за такива дребни работи може да се ползва и е безплатен Ако искаш повече инфо прати едно съобщение, ще те опътя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #46 Отговорено 3 Януари, 2011 Няма да ми трябва колега, то селото ми е на 10-15 км. не е толкова далеч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #47 Отговорено 3 Януари, 2011 еми колега пьрво ти трябва канал или по добре е с подемник по удобно като дигнеш колата и си варвиш под нея спокоино значи там кадето е хванат старият лост за по лесно са сфаля лоста с щангата и долу си го пртавиш спокоино трябва ти мисля че беше ключ 10 или 8 нз точно на старият лост там кадето е лагерчето има две гумички те стоят на лагера на лоста зяпазиги и ги сложи на шорт шифтьта да не ти влиза вода в лагера на лоста и е мн лесно вадиш щангата сьс старият лост махаш лоста слагаш шифтьра и пак по саштият начин завиваш двата болта на щангата вкарваш лоста в дупката кам купето и стягаш щангата от задния краи няма да ме разбереш така просто като дигнеш колта като сфалиш щтангата и после е мн лесно аз го правя за прав пат и успях просто и писменно обеснение няма да разбереш дигни колта и това е лесно е мн ако има нещо пиши успех Колега, ако беше сложил 10-20 точки и запетайки, можеше и да разберем как се сменя лоста. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chicho 8 #48 Отговорено 3 Януари, 2011 Без да си под колата няма как да стане http://www.hondacivicforum.com/forum/showthread.php?t=23589Като го сложиш,постни някоя снимка Той колегата е показал как се сменя,успех на всички !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #49 Отговорено 4 Януари, 2011 Снощи и аз сложих моя ,голям кеф дава .За смяната видях малко зор, че изспускателните тръбите минават точно под лоста Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #50 Отговорено 1 Февруари, 2011 За всички които ме питаха за шифтъри.Новите са тук Всеки желаещ да закупи да пише на лично Ачо @ No Limit Performance Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xags 4 #51 Отговорено 2 Февруари, 2011 Момчета че ефект има спор няма,а някой да ви е споменавал че тоя шифтар чупи скоростни кутий.Аз заради тая джаджа счупих 2 кутий,това говорим за хора който се гонкат,ако се кара колата нормално няма проблеми.При толкова продадени шифтъри няма ни една счупена кутия , при теб проблема беше , че искаше да запратиш скоростния лост в горна мъртва тичка с бая грешен аванс :) Да чупи скоростни кутий? :D Проблема ти беше само и единствено в задволанното устройство Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nasko_esi 22 #52 Отговорено 2 Февруари, 2011 Здрасти от опит ви казвам карайте си с оригиналния лост. 2 год. карах с шорта и утре ще ви покажа защо го махнах. Сега карането със заводския е много по удобно и по-лесно (поне за мен).Ще кача снимки да се запитате и мен ли ме чака това колата е 5ген хеч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #53 Отговорено 20 Февруари, 2011 Мда, това и очаквахме всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ICJ 8 #54 Отговорено 17 Май, 2011 (Редактирано) Здравеите на всички. И аз като много от вас се бях зарибил да си зема един Short Shifter ама вече не съм!!! Винаги съм смиятал, че да се убеди човек в нещо трябва да го види. Качвам няколко снимки вие сами преценете. Държа го това нещо и немога да повярвам :blink: Главата не ми побира как може да се предлагат тунинг части с толкова долнопробно качество. П.П. Не искам на никои да влияя с мнението си за УБАВИТЕ тунинг части! Големи сте сами си преценете Редактирано 17 Май, 2011 от ICJ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #55 Отговорено 18 Май, 2011 В крайна сметка, скъсява ли се времето за превключване с шортшифтър, или с малко повече 'желание' мога да превключвам също толкова бързо и с нормалния си лост?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jordan Stoyanov 77 #56 Отговорено 18 Май, 2011 (Редактирано) Освен че намаля хода и времето за превключване на скоростите също така развива мускулите на дясната ръка.Лоста става доста по твърд от преди и дясната ръка заяква значително Особено ако караш по 1-2 часа градско ставаш като Рамбо Редактирано 18 Май, 2011 от Yordan Stoyanov 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xsk1ll 0 #57 Отговорено 19 Май, 2011 Някои неможе ли да качи сники на целия процес по слагането на шифтъра? ще сме благодарни да видим как става, и дали и ние да се захващаме с тази гъзария Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
v1k7or 34 #58 Отговорено 19 Май, 2011 Напред в темата един колега беше пуснал темичка, в която имаше снимков материал.Не е толкова сложно поставянето на шифтъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #59 Отговорено 19 Май, 2011 Нужен ти е канал, отверка, 10 свободни минутки и чаша кафе, което да държиш в свободната си ръка Тия дни ще направя няколко днимки от "процеса", че така и така доста хора ме питат как да го монтират когато им го продавам.п.п. Под "тия дни" визирам след понеделник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #60 Отговорено 24 Май, 2011 (Редактирано) Днес и аз сложих шорт шифтъра адската мания е! Обаче имам въпрос трябва ли да се превключват предавките така трудно след постявянето, и усещам доста големи вибрации когато ръката е върху скоростния лост докатото карам спред вас дали всичко е ОК ? Колата е ЦРХ 2ген. Д16А9 .Поздрави! Редактирано 24 Май, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crx™ 29 #61 Отговорено 24 Май, 2011 колеги разликата в Шорт Шифтъра и Нормален Шифт е 10мм повече от Ябълката до лагера доло .... здравината обаче е 100 пъти по-добра на нормалния Шифт ,та в този ред на мисли ...Вие познати с ЦО нямате ли бе ? С тея китаичета ако си мислите че ще спечелите нещо ....И все пак на интусиастите успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #62 Отговорено 24 Май, 2011 (Редактирано) Шифтъра е купуван от колега от форума, от който никой до сега не се оплакал а точно обратното(отгоре на всичкото ми е подарък). Просто попитах дали това, което се случва след смяната е нормално, за да знам дали да връщам стария Поздрави! Редактирано 24 Май, 2011 от Balinkata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #63 Отговорено 24 Май, 2011 Ами той колегата го е казал няколко мнения по-горе. Освен че намаля хода и времето за превключване на скоростите също така развива мускулите на дясната ръка.Лоста става доста по твърд от преди и дясната ръка заяква значително Особено ако караш по 1-2 часа градско ставаш като Рамбо 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
upda7e 3 #64 Отговорено 24 Май, 2011 Та последно шифтъра вредили по някакъв начин на скоростната кутия? Синхронизаторите не би трябвало да имат проблем , ако преди превключване съединителят е натиснат до край? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
SVE_1986 72 #65 Отговорено 24 Май, 2011 Преди да си слагате шифтър погледнете си тампоните на прътовете на скоростите,аз си ги смених и останах доста приятно изненадан .Скоростния лост стана много по-стегнат и хода му се намали доста,е разбира се някой ден ще си взема и шорт шифтър да видя за какво става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Doomwisher 164 #66 Отговорено 29 Май, 2011 Днеска си сложих шорта и съм много доволен! Не вижам по какъв начин може да вреди на ск. кутия ако си превключваш както трябва! Иначе чувството е много яко, все едно зареждаш пушка ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове