Jump to content
demon89

Проблем с флашка

Recommended Posts

Здравейте днес си взех СД което чете флашки и се зблъсках с един проблем.Когато свържа флашката с компютъра ми излизат 2 устройства (папки) SECURE и сменяем диск,тази Secure си е някаква заводска и е голяма 1 мб а другата си е с цялата големина на флашката от 3,6Гб.Пробелмът е,че като вържа флашката към СД-то то ми отчита само папката SECURE а другата не.Ако например кача някаква песен в тази папка тя свири ако кача в другата изобщо не я показва или ако има музика само в тази която е 3,6ГБ ми изписва,че няма музика в флашката.Пробвах какво ли не,форматиране на 2та дяла на флашката,замяна на имената им,заключване на този дял SECURE и незнам още какво но проблемът остава.Пробвах и с други флашки и си свири без грешка,явно само моята е урочасана :lol: Ако има някакво значение флашката е Maxell

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пробвай да форматираш флашката с "HP USB Disk Storage Format Tool". :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

току що пробвах програмата Venture ModeConverter и папката SECURE изчезна,утре ще видя дали ще подкарам флашката на СД-то

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Форматирай ,а ако е навъзможна операцията потърси в нета има програми за форматиране на дискове.Успех! :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях я форматирал сикурно към 10 пъти без ефект. Оправи се с програмата Venture ModeConverter.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега да споделиш линк към програмата,че чичко гугъл нещо не го намира....имам една 4гб флашка за мъчене.Бъгна се,не бачка на никакъв компютър или лаптоп.Благодаря предварително :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Извинете, че пиша в стара тема, но ми е спешно.Някой може ли да ми помогне с програмата, защото не я разбирам. Относно програмата ето линк Заповядайте давате на Downloads и втория линк. Ще съм много благодарен ако някой ми помогне.Благодаря предварително! :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

съжелявам,че отговарям чак сега ето линк с информация,но на английски http://www.maxell.eu.com/FAQ2/FAQ.html това което ви трябва е най-доло в сайта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря много!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...