Havaika 0 #1 Публикувано 20 Декември, 2010 Здравейте колеги,имам един проблем с моята "Хонделка"-Д14А8 на два три пъти ми прави тоя проблем като днес сутринта не запали.Значи давам контакт всички лампи си светват,изгасват но стартера не върти добре,че бях на едно баирче и я запалих на скорост.Според вас какъв е проблема,аз си мисля за смяна на четки като за начало.Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 20 Декември, 2010 Може и втулките да са заминали и за това да вьрти трудно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spas21 48 #3 Отговорено 20 Декември, 2010 Пробвай първо с акумулатора. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 20 Декември, 2010 И аз така едната сутрин нещо беше ми заминал стартера. Едвам запалих. После като смених акумулатора и се оправиха четките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Havaika 0 #5 Отговорено 21 Декември, 2010 Невярвам да е от акумулатора нов е (почти на 1 година) AcDelco,значи стартера въобще не завърта иначе токец си има като замерих навсякаде има ток само стартера нещо се цака. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 209 #6 Отговорено 21 Декември, 2010 Невярвам да е от акумулатора нов е (почти на 1 година) AcDelco,значи стартера въобще не завърта иначе токец си има като замерих навсякаде има ток само стартера нещо се цака.Колега, чукаш стартера с ключ - ако след това запали - купуваш 2ра употреба или ремонтираш твоя си. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Havaika 0 #7 Отговорено 21 Декември, 2010 Колега чукнах го с един 5 килограмов чук като подложих едно трупче и сега пали безотказно.Но мисля да го сваля и сменя четки,втулки и друго квото излезе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #8 Отговорено 4 Октомври, 2016 (Редактирано) Здравейте! Интересува ме ,може ли стартер от Сивик 1.6 16v 125k.c. 1995год. да се монтира на Сивик 1.5 16v 94 k.c. 1994 год.? Редактирано 4 Октомври, 2016 от mx rider Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове