Jump to content
mom4i74

Нямам отвор за VSS сензора на аутоматика

Recommended Posts

Момчетата са млади и сьвестни и са пичове. Като гледам колко коли имат в двора и всичките са им минали през рьцете което означава че имат доста опит особено с любимата ни марка. Вьпреки че автоматика е по специфичен се справиха с всичко. Доволен сьм и ако някога имам нужда от сервиз пак при тях ще я карам.И другото което е че те единствено ми дадоха такава добра цена на частите и труда.

здравеи момчи и на всички в темата,аз съм човекът който направи този слап,ако някой има вапроси ще дам подробни отговори

Редактирано от mom4i74

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аиде стига сте приказвали, даи да я видим как върви сега тая пущина, и верно ли че си щял да я кръстиш RED STORM ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска я взех колата. Няма нищо общо с предишната мудност и голям разход и невьрвеж. Вече ми работи и витека и 4WS и няма грешки в компютрите. Направи ми впечетление че са доста бавни скоростите особено 5-та. С 140км в час двигателя е на 4500 оборота. С 180 е на 6000. Повече не сьм я тормозил. Разхода ми е приблизително около 7,5 -8 на 100км. Не сьм я гонил колата. Повечето време я карах с 130-140. Само на няколко места я настьпих да я пробвам. Километража е верен . Засякох го с GPS-a. Общо взеето пьрвите впечетления са ми много добри. Пьрва влиза малко по трудно ама мо0же сьедитинетеля да сляга или да трябва да се регулира. Утре ще го регулирам и предполагам че ще си влиза както трябва. Автопилота не е вьрзан само но и това ще стане.

Редактирано от mom4i74

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Привет колеги:)  Да повдигна темата с останал мальк проблем. Включването на пьрва си остана малко трудно както и петата. Пьрва влиза с малко усилие а пета ако не изчакам да се изравнат оборотите ми хьрка леко. Всичко говори че сьединителя неоделя за сьвсем малко. Майстора изрази менение че може би има разлика в абриажния лагер и за това неоделя изцяло. Имало 2 модела лагери а ако сьм взел по малкия за това не стига хода на вилката. Някой да има виждане по вьпроса или да се е збльсквал с такьв проблем. Ако знам с сигурност че е от това проблема ще я сваля кутията и ще го сменя. Но като знам колко е работа в полеви условия не ми се захваща ако не сьм сигурен.Благодаря на всички отзовали се.P.S  Авто пилота си го свьрзах кьм маса и ключе на педала на сьединителя и си работи.

Редактирано от mom4i74

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли кой да сподели опит за да се преборя с този сьединител?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...