moshten 0 #1 Публикувано 16 Декември, 2010 Мнението на потребителя е изтрито заради нерушени т.1, т.2 от секция "За езика" и т.2 от секция "За темите" от Правилата на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goderzi 1 #2 Отговорено 16 Декември, 2010 Ако е нов внос си го пише в документите на колата Ако си карал кола над 100 коня,ще разбереш...Сигурен съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moshten 0 #3 Отговорено 16 Декември, 2010 А по самия двигател или някаде другаде пиеше ли, документите са ,,лесни,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #4 Отговорено 16 Декември, 2010 (Редактирано) Гледаш табелката на двигателя ето тук и казваш какви са първите 5 цифри. D16Z6 примерно е 125 коня: Редактирано 16 Декември, 2010 от blood+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moshten 0 #5 Отговорено 16 Декември, 2010 Аз ще хода да копувам HR-V и искам да разпозная моторите. а там май не пише такива неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #6 Отговорено 16 Декември, 2010 по-мощния двигател е с ВТЕК можеш да познаеш като потърсиш ВТЕК клапана. Търси нещо такова по двигателя около делкото: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #7 Отговорено 16 Декември, 2010 Порових из гугъл малко и дават 103 коня дето е с код D16W1.Значи гледай от първия ми пост снимката там е кода на двигателя,на блока ако пише D16W1 значи е 103 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 16 Декември, 2010 (Редактирано) blood+ , недей мята колегата по върбите. Tоя клапан ще го намери там ама на кукуво лято Клапана се намира на главата точно зад 4-ти цилиндър. D16W1 - 105 катъра D16W5 - 125 катъра Редактирано 16 Декември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 16 Декември, 2010 (Редактирано) Да, действително и при мен клапана е зад главата от страната на делкото. Но моя двигател е SOHC, може при двувалките да е другаде. Горната му част (камбанката) може да служи като ориентир. Редактирано 16 Декември, 2010 от Slade Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5yo 2 #10 Отговорено 16 Декември, 2010 Ще престанете ли да пишете такива заглавия Извинявайте, ама не всички сме гадатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #11 Отговорено 16 Декември, 2010 А, Терориста ти е дал кодовете на двигателите - гледаш за тях на блока и ще знаеш с какъв е HR-V дето ще го гледаш. ПС Картинките са илюстративни,за да види колегата какво представлява. Аз съм писал "около" все пак. Не знам откъде да взема картинка на другото разположение. blood+ , недей мята колегата по върбите. Tоя клапан ще го намери там ама на кукуво лято !!! Клапана се намира на главата точно зад 4-ти цилиндър. D16W1 - 105 катъра D16W5 - 125 катъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове