moshten 0 #1 Публикувано 16 Декември, 2010 Мнението на потребителя е изтрито заради нерушени т.1, т.2 от секция "За езика" и т.2 от секция "За темите" от Правилата на форума Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goderzi 1 #2 Отговорено 16 Декември, 2010 Ако е нов внос си го пише в документите на колата Ако си карал кола над 100 коня,ще разбереш...Сигурен съм! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moshten 0 #3 Отговорено 16 Декември, 2010 А по самия двигател или някаде другаде пиеше ли, документите са ,,лесни,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #4 Отговорено 16 Декември, 2010 (Редактирано) Гледаш табелката на двигателя ето тук и казваш какви са първите 5 цифри. D16Z6 примерно е 125 коня: Редактирано 16 Декември, 2010 от blood+ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
moshten 0 #5 Отговорено 16 Декември, 2010 Аз ще хода да копувам HR-V и искам да разпозная моторите. а там май не пише такива неща. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #6 Отговорено 16 Декември, 2010 по-мощния двигател е с ВТЕК можеш да познаеш като потърсиш ВТЕК клапана. Търси нещо такова по двигателя около делкото: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #7 Отговорено 16 Декември, 2010 Порових из гугъл малко и дават 103 коня дето е с код D16W1.Значи гледай от първия ми пост снимката там е кода на двигателя,на блока ако пише D16W1 значи е 103 коня. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 16 Декември, 2010 (Редактирано) blood+ , недей мята колегата по върбите. Tоя клапан ще го намери там ама на кукуво лято Клапана се намира на главата точно зад 4-ти цилиндър. D16W1 - 105 катъра D16W5 - 125 катъра Редактирано 16 Декември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 16 Декември, 2010 (Редактирано) Да, действително и при мен клапана е зад главата от страната на делкото. Но моя двигател е SOHC, може при двувалките да е другаде. Горната му част (камбанката) може да служи като ориентир. Редактирано 16 Декември, 2010 от Slade Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
5yo 2 #10 Отговорено 16 Декември, 2010 Ще престанете ли да пишете такива заглавия Извинявайте, ама не всички сме гадатели Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
blood+ 0 #11 Отговорено 16 Декември, 2010 А, Терориста ти е дал кодовете на двигателите - гледаш за тях на блока и ще знаеш с какъв е HR-V дето ще го гледаш. ПС Картинките са илюстративни,за да види колегата какво представлява. Аз съм писал "около" все пак. Не знам откъде да взема картинка на другото разположение. На 16.12.2010 г. at 10:34, 'teror1sta' написа: blood+ , недей мята колегата по върбите. Tоя клапан ще го намери там ама на кукуво лято !!! Клапана се намира на главата точно зад 4-ти цилиндър. D16W1 - 105 катъра D16W5 - 125 катъра Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове