UglyDucky 9 #1 Публикувано 14 Декември, 2010 Колеги... който може,да помага... Бегачката(D16Z5- 124кс) ми е с попиляна скоростна кутия.Всичко е на сол.Няма спасение освен с друга.Намерих от D16A6- 108кс и от D16A9 -130кс. Коя да взема ,коя пасва , коя да сложа ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 14 Декември, 2010 На-добре вземи и двете и си направи една Иначе ако не ти се занимава зависи какви карета ползваш Ако ползваш големите карета взимай а9, ако е с малките взимай а6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 14 Декември, 2010 (Редактирано) Алоуу що не споменаваш че става въпрос за 5 ген . Добре че се сетих (чак да не повярва човек ). Трябва да си вземеш хидро кутия. Ще рече ск. кутия с хидравличен съединител. Тези дето си ги гледал са с жило и захвата е друг към купето ! п.п. абе то май в същност в крайна сметка зависи какво е направено по колата Редактирано 14 Декември, 2010 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #4 Отговорено 14 Декември, 2010 На-добре вземи и двете и си направи една Иначе ако не ти се занимава зависи какви карета ползваш Ако ползваш големите карета взимай а9, ако е с малките взимай а6 Извод: купуваш си 3 кутий и си правиш една ;) Смешно звучи ама ако искаш "спортна" кутия за 5та генерация ти трябват поне 3 кутий от които да направиш хибрида.... Инъче си търсиш от d16z6 и си свиркаш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #5 Отговорено 14 Декември, 2010 аз съм модифицирал съединителя по много особен начин ама върши доста добра работа ...каретата са от скоростната на D16Z5 и незнам големи или малки какво значи?Коя пасва за Двигателя ми?С коя ще ми е по читаво и по добре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #6 Отговорено 14 Декември, 2010 аз съм модифицирал съединителя по много особен начин ама върши доста добра работа ...каретата са от скоростната на D16Z5 и незнам големи или малки какво значи?Коя пасва за Двигателя ми?С коя ще ми е по читаво и по добре?От ОЕМ кутийте (разбирай не модифицираните) си търси кутия от D16z6 или D16z9 те са с малки карета както при теб Инъче влизаш във филма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 14 Декември, 2010 Сако, той май имаше предвид че сегашните му карета са от з5, което значи че му трябва кутия от а9. Или да хибридизира нещо UglyDucky , човече, кажи такова ми е купето, такъв ми е двигателя, с таква кутия бах . Сега в момента само се чудим аджаба с каква кутия си и какво е мазано по колата .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #8 Отговорено 15 Декември, 2010 Двигател - D16Z5,скоростна кутия - стокова на D16Z5,карета - стокови на стокова скоростна на D16Z5.Проблем 1 - скоростна кутия на сол Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BLEIN MONO 148 #9 Отговорено 15 Декември, 2010 (Редактирано) Ако кутията ти е с кабелен съединител, най-добре тази от Д16а9, същата е като на З5, нямаш приключения с размери на полуоски и диференциали, и те са същите.Ако ти се влиза във филма със скоростните кутии, и можеш да го направиш, вземи и тази от д16а6, ползвай нейния файнал и 5-та, и всичко останало от а9 ии ще имаш една доста сносна кутия, ако не ти се занимава, просто вземи тази от а9-ката, слагаш и си свиркаш! Редактирано 15 Декември, 2010 от BLEIN MONO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
UglyDucky 9 #10 Отговорено 16 Декември, 2010 Ами взех от а9 и тези дни ще я сложа,пък ще видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #11 Отговорено 16 Декември, 2010 Я покажи твоята кутия, че ми е много интересно к'во означава да е на СОЛ !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове