lazo72 4 #1 Публикувано 13 Декември, 2010 бихте ли споделили колко е цената на нов акумолатор за хондата ми става вапрос за сивик 96 година благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #2 Отговорено 13 Декември, 2010 С удоволствие бихме споделили, въпреки, че много е писано за това тук, цената на нов акУмУлатор. Но няма да е зле да ни кажеш каква марка искаш. За сравнение моя е Варта и преди една година струваше 145 български лъва. Има и по-евтини и по-скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lazo72 4 #3 Отговорено 14 Декември, 2010 (Редактирано) ами 45 ампера на по тънка цена по възможност марката няма зна4ение за мен Редактирано 14 Декември, 2010 от lazo72 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lazo72 4 #4 Отговорено 14 Декември, 2010 бихте ли споделили колко е цената на нов акумулатор за хондата ми става вапрос за сивик 96 година благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове