lazo72 4 #1 Публикувано 13 Декември, 2010 бихте ли споделили колко е цената на нов акумолатор за хондата ми става вапрос за сивик 96 година благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #2 Отговорено 13 Декември, 2010 С удоволствие бихме споделили, въпреки, че много е писано за това тук, цената на нов акУмУлатор. Но няма да е зле да ни кажеш каква марка искаш. За сравнение моя е Варта и преди една година струваше 145 български лъва. Има и по-евтини и по-скъпи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lazo72 4 #3 Отговорено 14 Декември, 2010 (Редактирано) ами 45 ампера на по тънка цена по възможност марката няма зна4ение за мен Редактирано 14 Декември, 2010 от lazo72 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lazo72 4 #4 Отговорено 14 Декември, 2010 бихте ли споделили колко е цената на нов акумулатор за хондата ми става вапрос за сивик 96 година благодаря предварително 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове