Jump to content
tomis19

Трудно въртене на кормилото сутрин

Recommended Posts

Здравейте карам civic coupe 1995 американско купе тези дни е малко по студено темперетурите падат под нулата и като запаля сутрин чакам да загрее малконо щом врутна волана на ляво на дясно първите няколко движения се върти супер трудно сеедно няма хидравлика но след това се оправя възможно ли е нещо да замръзва? благодаря много за вниманието

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По прицип това си е норално,но чак пък да е все едно да няма хидравлика...Не е лошо да си смениш маслото в хидравликата.Оригиналното на хонда е към 30 кинта за литър,а ти трябват около 1.2-1.3 литра.Естествено трябва да си купиш/ако е пакетирано/ 2х1 литър.Аз лично,както и много други хора сигурно си караме с нормално хидравлично масло,червено за автоматични трансмисиий.Аз даже си купувам налично от по 9-10 кинта на 1л.На около 2 години е добре да се прави тази продцедура.Аз на всяка година/горе долу де/ маслата ми издърпва от казанчето каквото има и се долива.После се проверява за въздух и пак.Дефакто сменявам почти цялото масло,като плащам около 800-900 грама.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ок man благодаря за помоща аз я взех преди 2 години колата и съм изминал повече от 60 хиляди км. без да обърна внимание на маслото за хидравликата може би е от това утре ще мина на монтьор да я погледне и да сменя маслото. :ph34r:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...