Т.Иванов 8 #1 Публикувано 12 Декември, 2010 От каде мога да си купя спортно огледало за 6-та ген хеч понеже снощи стана малък фал... От Варна съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JDM.BG 754 #2 Отговорено 14 Декември, 2010 До оня ден имаше обява че купуваш сивик 6-та генерация а сега вече го спепелоса...... опитай В ТОЗИ САЙТ ама не се прави така купуваш колата и всичката газ... Особено след като съм останал с впечатлението че от скоро имаш и книжка и това май ти е първи автомобил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 14 Декември, 2010 До оня ден имаше обява че купуваш сивик 6-та генерация а сега вече го спепелоса...... опитай В ТОЗИ САЙТ ама не се прави така купуваш колата и всичката газ... Особено след като съм останал с впечатлението че от скоро имаш и книжка и това май ти е първи автомобилдам първа ми е,но книжка имам от 9 месеца а и аз не съм виновен вечерта на паркинга някой ме е ударил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове