Slade 21 #1 Публикувано 11 Декември, 2010 Здравейте,Интересува ме някой има ли опит и впечатления от тази машина CR-V 2.2 i-DTEC от последните години, вкл. чисто ново?Видях, че в темата за Акордите има много положителни мнения за дизеловия двигател, както и впечатления от надеждността на колата като цяло.Ще съм много благодарен ако споделите подобни мнения и за новото CR-V, защото информацията ще ми трябва за другата седмица!Поздрави на всички фенове Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damianski 4 #2 Отговорено 11 Декември, 2010 ами впечатления имам от най-новото и от предното 2008г, новото е само на 1000км а другата 2 години без никакви проблеми .Питай по-конкретно какво те интересува 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #3 Отговорено 11 Декември, 2010 Интересува ме основно дали двигателят е адекватен на купето (дали има добра динамика или идва малко слаб), сполучлив ли е този дизел (разход на нафта, надеждност, ремонти и т.н.). Ходовата част надали се е обадила за 2-3г, но все пак - има ли някакви проблеми по окачването тоя модел? Често ще се кара по стръмни и не особено добре асфалтирани улици. Изобщо как вози това чудо? За съжаление не съм се возил на тоя модел. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damianski 4 #4 Отговорено 12 Декември, 2010 (Редактирано) мога да говоря само за дизела, бензин съм имал ама първо поколение. Досега никакви проблеми с колата ,двигателя е предостатъчен като мощност освен ако не си някой голям манияк, върви предоволно , определено новата ме кефи повече пък а и с автомата е по готино, напълно е адекватен . Разхода на първата е около 7л/100км но трябва да се има в предвид 4е вода4а и е на 60г, а мойта като разход е 10-11 но това е само градско , има да се разработва и е автоматик.единствената разлика е в по-стегнатата возия на новата.Като двигател ускорението си е същото .Недостатък няма система кейлесс и автоматично заклване на вратите след тръгване, слаби са им ключовете пласмаските .Не удобрявам мястото кулера, но това е при всички нови сувове дизели.Досега и двете не са двали проблеми с нафтата , а доста приятели с модерни други дизели се оплакват. Да ти кажа доста време се оглеждах за аналог на тази хонда тъй като не исках да имаме еднакви коли в семейството , карал съм всичко до 80х.лв.от киа до мерцедес и ауди.Това е разумният избор , може би малко съжалявам за новото бмв х3 ,но никога не е късно , разликата от 35х.лв до модела който исках (автомат кожа и дърво)ме отказа а не ми се влизаше в лизинги.Возията е стегната , мен ме кефи не люлее Редактирано 12 Декември, 2010 от damianski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #5 Отговорено 12 Декември, 2010 Много благодаря за отзивите. Основното колебание е между новото CR-V и Subaru Forester, но поради разликата в цената - май везните клонят към CR-Vто. Сега Бултрако имат нелоши промоции. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Коко 40 #6 Отговорено 12 Декември, 2010 Аз карам CR-V,но малко по-стария модел !! Страхотен е ! А до най-новия преди година имаше изложба на Honda,там имаше пробно кръгче ( записваш се на едно листче попълваш информация и като ти дойде реда - яхаш се на колата да я пробваш ) и естествено взех едно CR-V,двигателя-достатъчно мощен,а ако искаш и някоя друга екстра.. поръчваш си и тва ти е най малката грижа.. още един път новото CR-V, НАПЪЛНО си заслужава !! Поздрави ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damianski 4 #7 Отговорено 12 Декември, 2010 не виждам с какво субаруто би превъзхождало хондата , освен може би с двойното си задвижване което е по-добро , но това си е сув а не офроуд машина и се гледа комфорт, шум,бързина,място и качество на материалите а по тези параметри не може да се сравняват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
okean 0 #8 Отговорено 12 Декември, 2010 не виждам с какво субаруто би превъзхождало хондата , освен може би с двойното си задвижване което е по-добро , но това си е сув а не офроуд машина и се гледа комфорт, шум,бързина,място и качество на материалите а по тези параметри не може да се сравняватЗдравйте ! точно комфорт ,бързина и качество при субаруту мисля , че изобщо не липсват :о) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 13 Декември, 2010 Любовта като към Honda му липсва обаче! Мисля, че това му е основния проблем на Subaru-то Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
damianski 4 #10 Отговорено 13 Декември, 2010 (Редактирано) според мен не може да се сравняват , карах всичко което има на пазара, реален конкурент на хондата е по скоро аутлендър и мазда цх-7 като място икомфорт. новият форестър доста евтинее вътре. Доста се чудих за маздата но липсата на автомат ме отказа , аулендъра ми е много грозен но има седем места......форестъра е класа надолу Редактирано 13 Декември, 2010 от damianski Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #11 Отговорено 14 Декември, 2010 (Редактирано) Аз съм карал Outlander (бензин) и честно казано съм супер разочарован. Още в първите няколко стотин километра се появи проблем със скоростите (ръчни), а разхода на бензин беше фрапиращ за нещо, което прилича повече на кола, отколкото на джип (не че Форестера не изглежда по същия начин). Другото, което не ми хареса в Мицубишито е интериора - ПЪЛЕН ОТВРАТ, ноо това си е въпрос на вкус (казало кучето и си облизало гъза)... Държа да отбележа, че става въпрос за първата генерация, на актуалния модел не съм се качвал, но усещането от предишния ме кара да не повтарям: Редактирано 14 Декември, 2010 от Slade Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda symphony 8 #12 Отговорено 14 Декември, 2010 Си Ар Ви- то беше определено като най-надеждния СУВ за тази година от асоциацията на британските застрахователи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове