Iliangr 0 #1 Публикувано 10 Декември, 2010 Здравейте колеги! Нов съм във форума и искам да попитам нещо въпреки, че изчетох куп теми за Акорд. Искам да си купя Хонда Акорд 2003г. 2,4 190к.с. /предполагам е с този мотор К24А/. Много ми харесва на вид, а и говорят, че е много здрава. Притеснява ме това, че някои казват, че колата е шумна, окачването било много твърдо, спортно и най вече това , че трябвало да се кара на над 3500 оборота, щото Vtec а незнам си какво. Според мен при тая кубатура и на по-ниски обороти ще си има мощност поне както при Ауди А6 2,4 165к.с. Моля ако някой е карал такава кола да ми нахвърля малко впечатления. Впрочем мисля да и слагам метанов инжекцион тъй като карам доста и питам дали може такъв мотор да се газифицира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bleid 2 13 #2 Отговорено 10 Декември, 2010 Колега, ти ако се притесняваш от това че окачването било твърдо, че трябвало да се кара с еди си какви обороти и прочие , значи никога няма да си купиш кола - каквато и да е . Знай че няма перфектен автомобил. Дори БМВ, Мерцесес, Ауди че дори и Ферари и Ламборгини си имат някои кусури и недостатъци. На първите три марки съм имал честа да бъда собственик , и то всички са били на възраст от 6 до 10год , и трябва да ти кажа че нещо уникално и извънземно няма и при тях. Затова- харесваш дадена марка и модел, намираш такъв който да отговаря на изискванията ти , и го взимаш. Всичко е късмет- все пак е машина. И нова от магазина да я вземеш , пак няма гаранция. Всъщност има , но ако се наложи `Новата` кола да постои в сервиза 3-4 дни , а друга да нямаш -тогава??.... А и не рядко някой Голям производител изтегля определен брой автомобили от пазара. Ето малко инфо обаче по въпроса ти за + и - и коментари по модела. http://ams.bg/index.php?act=modelscatalog&rec=126 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #3 Отговорено 10 Декември, 2010 (Редактирано) Над 170нм въртящ момент от 2000 до 7000 оборота, мощност на колелата почти 160 (т.е. около 190 на вала) Редактирано 10 Декември, 2010 от Restless Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове