peroludiarom 1 #1 Публикувано 8 Декември, 2010 Здравейте, колеги, когато си купих Civic-a, беше без подкалници отпред. Купих си днес подкалници, но чак сега се усетих, че няма да е лесно монтирането.. Нямам болтовете, или каквото е било преди това там.. Проблема е, че дупките са големи и едва ли преди това е имало винт примерно, защото няма за какво да се захване. А ако сложа болт и гайка, как ще хвана контра на гайката за да завия болта..Моля ви помогнете с идей как да стане добре - да не правя циганийки, и ако може да е подробно описанието. Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KONI 11 #2 Отговорено 8 Декември, 2010 Здравей колегаДупките са големи защото подкалниците се захващат към колата с пластмасови щипки(такива като за тапицeрията на вратите но по дебели),Трябва да видиш колко са големи дупките като диаметър и да търсиш такива щипки,Но да знаеш ,че никак не са евтини (по спомен 35-50ст,едната).Поздрави. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peroludiarom 1 #3 Отговорено 8 Декември, 2010 Здравей, мерси за бързия отговор, но ме интересува от къде да търся такива щипки...От София съм, но нямам грам идея къде да търся. Колкото до цената, не е проблем защото предполагам, че не повече от 15-20 ще ми трябват. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda-vtec 6 #4 Отговорено 8 Декември, 2010 ем комплект Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KpaTyH 25 #5 Отговорено 8 Декември, 2010 (Редактирано) Някое от тия дали няма да свърши работа ?http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=honda+civic+clips&_sacat=See-All-CategoriesПП. Един БГ сайт намерих също ей сега:http://emk-33.com/shop/index.php?cPath=105_275 Редактирано 8 Декември, 2010 от KpaTyH 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peroludiarom 1 #6 Отговорено 8 Декември, 2010 Мерси за бързите отговори, утре ще ходя са се мъча, и ще пиша как е минало..Стискайте палци Лека! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peroludiarom 1 #7 Отговорено 9 Декември, 2010 Мерси за бързите отговори, утре ще ходя са се мъча, и ще пиша как е минало.. Стискайте палци Лека! А Добър вечер ..Днес след дълги занимавки, успях да си ги сложа тия прословути подкалници .. От "ЕмКомплект 33" взех щипки, като отидох на място с подкалника и съм мерил, след това проверих дали стават и на колата. Щипките които паснаха са от Митсубиши, ако не се лъжа бяха тези - клик - 0.70лв за брой, 12 броя ме оправиха, но се наложи да купя 20.. Подкалниците лепнаха, всичко е идеално.. Мерси за подкалниците на колегата Fanfast - достави ми ги на място.. Мерси и за бързите отговори! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #8 Отговорено 20 Ноември, 2012 Извинявам се колеги,но търсих отговор на моя въпрос, но не намерих нищо и мисля да го задам тук! А въпроса е следния:за 5та хеч подкалниците само от 5та хеч ли стават или стават и от други модификации на тая генерация като например (седан,купе)?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!И пак се извинявам че задавам въпроса тук! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
djoro 37 #9 Отговорено 21 Ноември, 2012 Стават и от седан и от купе ,еднакви са нямаш дертове ;)/> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #10 Отговорено 21 Ноември, 2012 Мерси колега значи действам по въпроса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Попай 55 #11 Отговорено 5 Декември, 2012 Мерси колега значи действам по въпроса Вече и аз имам подкалници на моята 5та хеч благодарение на колегата ''ludfen'' единствения проблем бяха щипките но ги намерих имам им даже някакъв каталожен номер,но сега не ми е под ръка.Утре ще го напиша в темата и някоя снимка на самата щипка ще кача дано да съм полезен на някого! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове