Jump to content
airbrush

Del Sol AWD как

Recommended Posts

То заглавието говори много но главно ме интересува донор да е или Сивик, или Шатъл, при положение сегашния мотор да си остане Д16З6 :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шатъла не е ли с механичен съединител със жило? Това може да попречи според мен. Ако си намериш Civic RTSI, който фабрично е със D16Z7 според мен ще е по-лесно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а според мен ако не си заделил хиляди хиляди левове и след цялото главоболие да правиш авд не турбинираш ама сериозно се откажи няма смисъл

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то между осовото разстояние е еднакво в смисъл няма нужда да се преправя нещо освен генерацията?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бате Митко ко ша праим ве я обясни на тез дет не разбираме много много от задно предаване,ще се парзаляме ли земи си направо едно с2000 и си свиркаи и без тва ти е мечтата, дано един ден господ те накаже да имаш с2000 че да покараме и ние

Редактирано от dan4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами то между осовото разстояние е еднакво в смисъл няма нужда да се преправя нещо освен генерацията?

то между осовото разстояние е еднакво ама така ще се заиграеш с задницата че ще ти се реве с седмици

другото че на делсол-ла оригиналния резервоар се изхвърля.............. 80% от случаите резервоара се мести в багажното отделение Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...