Jump to content
iskamhonda

Съвет и помощ за покупка на Хонда Сивик 6-та ген.!

Recommended Posts

Първо да кажа здравейте на всички ! Форума е страхотен и днес се регистрирах с надеждата ,че с помощта на вашите съвети и напътствия ще си намеря "моята Хонда" :beer:Да се представя -мъж на 31г от едно софийско село Герман Спрял съм се на Сивик 1.4i 3врати 1996-1998 понеже имам около 4000 лв ( ще се кара най-много в града)Досега никога не съм имал японски автомобил,понеже всички покрай мен ми повтаряха колко били скъпи частите и т.н и в поледствие съм имал и немски и френски и италиански коли от различни марки и на всичките изобщо не им бяха евтини частите и винаги имаше нещо да се прави.Сега съм твърдо решил да си купя японска и по специално Хонда Сивик- много ми харесва тая кола:DХаресал съм една от мобилето http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11290891098805512&f1=detailsБлагодаря ви предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз лично съм на мнение че неса скъпи частите а инфото на твоите приятели е старо поне на 15 години :D .Колата ми изглежда лачена така че нищо не те спира ако ти е на сърцето .Пак и тея май подлежаха на най ефтиния тунинг за дигане на 15 коня .10 лева и 30 мин работа :beer: .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...