teror1sta 43 #1 Публикувано 6 Декември, 2010 Понеже имам проблем с външните карета, пуснах темата някой ако има лични впечатления или е запознат с качеството на различните марки да сподели. Последно бях сменял едното с каре куча марка ама още на първото по сериозно каране и се спомина. Тоя път в същност май се споминаха и двете Та предлагат ми следните марки: Metelli (италия) ; HDK (япония) ; URW (япония) ; GLO ; HOLZER (май немско). Като цена са почти на едни пари с изключение на HOLZER - по-евтино е . Та така де, някой ако знае нещо за качеството на тези марки да сподели. Целта на задачата е да издържат поне 90 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pumata_dp 12 #2 Отговорено 6 Декември, 2010 Доколкото съм запознат Холзер са рециклирани а не чисто нови така поне ми казаха в магазина, аз сложих Метелли и за сега съм доволен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lelemale13 47 #3 Отговорено 6 Декември, 2010 И майте са заминали но май е по важно от къде а не каква марка. Може би някой които е купувал нещо от Ebay и е доволен ще даде най добър съвет. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
карлос 18 #4 Отговорено 6 Декември, 2010 Колега от около година съм с GLO и нямам ядове, изминал съм повече от 15000хил. км. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Player101 383 #5 Отговорено 6 Декември, 2010 Ако трябва да ти ги подредя:GLOHDKURWHOLZERMETELLIMetelli не ти ги препоръчвам. Holzer както са ти казали са рециклаж(въпреки че вършат доста добра работа).С HDK и URW съм имал много малко "вземане-даване", но имат карета за доста "странни"(рядко срещани) модели коли. GLO са едни от най-добрите, но и на съответната цена. Които и да предпочетеш, имай предвид все пак ,че са правени за "нормално" каране а не за издевателства , пише си го и в гаранционната книжка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #6 Отговорено 6 Декември, 2010 Мерси Player101 ! То по принцип там е проблема, че с последните промени по колата виждат доста зор и не издържат. Принципно и аз съм се замислил за ГЛО пък каквото стане ... Като се пръснат пак , ще сменям Има ли някакви по-здрави карета където са за тормоз, не за нормално каране? За 5ген предполагам че ще има ама тука става въпрос 4 ген 26/30 шлици Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fly-boy 91 #7 Отговорено 6 Декември, 2010 Аз съм с HDK вече трета година 80 хил.км и съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове