meto'o 3 #1 Публикувано 3 Декември, 2010 Привет колеги не бях сигурен тази тема за къде, е но реших да я пусна тук.Ето го и проблема. Едно приятелче си купи ползвани седалки, но едната е изгорена от цигара, не съм запознат нито той как би могъл този дефект да се отстрани затова питам вас. Приемам всякакви идеи и предложеня седалките са от плат, не като пюш ами такъв опънат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nag 22 #2 Отговорено 5 Декември, 2010 Привет колеги не бях сигурен тази тема за къде, е но реших да я пусна тук.Ето го и проблема. Едно приятелче си купи ползвани седалки, но едната е изгорена от цигара, не съм запознат нито той как би могъл този дефект да се отстрани затова питам вас. Приемам всякакви идеи и предложеня седалките са от плат, не като пюш ами такъв опънат Не съм спец,но преди години съм правил подобни циганийки,като съм изрязвал парченце от дамаската на седалката от отдолу там,където е подвито и покрито(скрито) с разни пласмаси и след това съм го подпъхвал парченцето(по-голямо) в дупката(оформена предварително според десена и опарена леко с запалка),като съм ползавл лепило от сорта на хелметекс,а при по-голями дупки съм слагал и парче дунапрен първо............примерно при десен на седалките тип каре е ставало горе-долу добре,но при дюс си личи бая особено ако не е плюш...... Май ,ще е добре да покажеш първо снимки на тези седалки или даже направо да говориш с някой авто-тапицер....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
meto'o 3 #3 Отговорено 7 Декември, 2010 Мерси приятел ще пробваме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове