Jump to content
meto'o

Изгорено от цигара

Recommended Posts

Привет колеги :) не бях сигурен тази тема за къде, е но реших да я пусна тук.Ето го и проблема. Едно приятелче си купи ползвани седалки, но едната е изгорена от цигара, не съм запознат нито той как би могъл този дефект да се отстрани затова питам вас. Приемам всякакви идеи и предложеня седалките са от плат, не като пюш ами такъв опънат :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Привет колеги :D не бях сигурен тази тема за къде, е но реших да я пусна тук.Ето го и проблема. Едно приятелче си купи ползвани седалки, но едната е изгорена от цигара, не съм запознат нито той как би могъл този дефект да се отстрани затова питам вас. Приемам всякакви идеи и предложеня седалките са от плат, не като пюш ами такъв опънат :D

Не съм спец,но преди години съм правил подобни циганийки,като съм изрязвал парченце от дамаската на седалката от отдолу там,където е подвито и покрито(скрито) с разни пласмаси и след това съм го подпъхвал парченцето(по-голямо) в дупката(оформена предварително според десена и опарена леко с запалка),като съм ползавл лепило от сорта на хелметекс,а при по-голями дупки съм слагал и парче дунапрен първо............примерно при десен на седалките тип каре е ставало горе-долу добре,но при дюс си личи бая особено ако не е плюш...... :)Май ,ще е добре да покажеш първо снимки на тези седалки или даже направо да говориш с някой авто-тапицер.......:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси приятел ще пробваме :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...