Jump to content
movx2000

бутони за вратите - откъде?

Recommended Posts

Мисля, че съм виждал подобна тема, може би в техническите въпроси, понеже с времето тези бутони се зацапват, и престават да дават контакт, което води до изтощен акумулатор, когато човек си забрави включени фаровете, както се случи с мен онзи ден.днес проверих за такива бутони в магазина за японски авточасти, който се намира на бул. Г.М Димитров, срещу "мултигруп" но там такива неща не продавали. Искам да си купя НОВИ бутони, не втора употреба. И тези бутони са, както знаете малко по-различни от стандартните автобутони, които се намират при алармаджиите. За разлика от алармаджийските, бутоните на моята Хонда са откъм ключалката на вратата и са с плъзгач.Моля, ако някой знае къде да намеря такива бутони в София да не си трае !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колкото и банално да звучи - втора употреба. Това е най-евтиният вариант. В раздел "продава" на нашия форум има много търговци - частни или юридически лица, които продават качествени части. Направи си хубав сбор на оферти все някой ще ти продаде на хубава, ниска и "фенска" цена. Не се хвърляй в първата обява, направи си проучване - имаме си раздел с препоръки и забележки към продавачите. Другият вариант е да се обърнеш към директния вносител на авто части Хонда - Бултрако. Но там ще ти смъкнат кожата от гърба, а след това ще ти посъберат и костите. Очаквай наистина високи цени. Но не пречи да опиташ!Успех!П.П.: Не знаем каква кола караш обаче :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря за отовораСивик англичанка 1996-а хеч преди фейслифта, 5 врати.За цените на Бултрако знам.Втора употреба не е оферта за мен. Aз втора употреба си имам - моите. Не виждам с какво другите ще са по-добри. Не им е добра конструкцията и материала на контактните пластини, по-скоро си мисля за нещо алтернативно като производител, и по-качествено, но конструктивно съвместимо.Явно обаче няма, тъй че ще питам неволята :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В такъв случай мога да те посъветвам да видиш дали има съвместимост между твоите и тези на другите модели Хонда. Например 5ген. civic японка. Аз карам такава и не съм имал проблем с тези датчици, въпреки, че настоятелно съм се опитвал да ги строша. На теория всички са еднакви, или по-точно са замасяващи. Тоест, трбява да са съвместими без проблем и от друга марка и от друг модел на Хонда. Аз бих опитал първо с японския начин, после с други марки.Питаш какво може да различи твоите от други.. ами твоите може да са дефектна партида - случва се, не е задължително всички да са такива. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...