movx2000 40 #1 Публикувано 1 Декември, 2010 Мисля, че съм виждал подобна тема, може би в техническите въпроси, понеже с времето тези бутони се зацапват, и престават да дават контакт, което води до изтощен акумулатор, когато човек си забрави включени фаровете, както се случи с мен онзи ден.днес проверих за такива бутони в магазина за японски авточасти, който се намира на бул. Г.М Димитров, срещу "мултигруп" но там такива неща не продавали. Искам да си купя НОВИ бутони, не втора употреба. И тези бутони са, както знаете малко по-различни от стандартните автобутони, които се намират при алармаджиите. За разлика от алармаджийските, бутоните на моята Хонда са откъм ключалката на вратата и са с плъзгач.Моля, ако някой знае къде да намеря такива бутони в София да не си трае !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 3 Декември, 2010 Колкото и банално да звучи - втора употреба. Това е най-евтиният вариант. В раздел "продава" на нашия форум има много търговци - частни или юридически лица, които продават качествени части. Направи си хубав сбор на оферти все някой ще ти продаде на хубава, ниска и "фенска" цена. Не се хвърляй в първата обява, направи си проучване - имаме си раздел с препоръки и забележки към продавачите. Другият вариант е да се обърнеш към директния вносител на авто части Хонда - Бултрако. Но там ще ти смъкнат кожата от гърба, а след това ще ти посъберат и костите. Очаквай наистина високи цени. Но не пречи да опиташ!Успех!П.П.: Не знаем каква кола караш обаче Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
movx2000 40 #3 Отговорено 5 Декември, 2010 Благодаря за отовораСивик англичанка 1996-а хеч преди фейслифта, 5 врати.За цените на Бултрако знам.Втора употреба не е оферта за мен. Aз втора употреба си имам - моите. Не виждам с какво другите ще са по-добри. Не им е добра конструкцията и материала на контактните пластини, по-скоро си мисля за нещо алтернативно като производител, и по-качествено, но конструктивно съвместимо.Явно обаче няма, тъй че ще питам неволята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #4 Отговорено 6 Декември, 2010 В такъв случай мога да те посъветвам да видиш дали има съвместимост между твоите и тези на другите модели Хонда. Например 5ген. civic японка. Аз карам такава и не съм имал проблем с тези датчици, въпреки, че настоятелно съм се опитвал да ги строша. На теория всички са еднакви, или по-точно са замасяващи. Тоест, трбява да са съвместими без проблем и от друга марка и от друг модел на Хонда. Аз бих опитал първо с японския начин, после с други марки.Питаш какво може да различи твоите от други.. ами твоите може да са дефектна партида - случва се, не е задължително всички да са такива. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове