Jump to content
movx2000

новият форум и кирилицата

Recommended Posts

Отдавна не бях влизал, и сега гледам - промяна, уж по-хубав направен форума, но не мога да си прочета личните съобщения, всичко ми излиза на въпросителни. Пробвах да сменя долу в ляво езика на български, но това не помогна, пробвах с различни настройки за енкодинга на браузъра, пак без резултат. Пробвах с различни браузъри - файърфокс и интернет експлорер - същата работа. Не знам дали тук му е мястото да питам дали и при вас е така? Освен това в обновения форум половината неща са на български, половината на английски, някаква правена-недоправена история, защо беше нужно това, стария форум си беше хубав по мое мнение, и си бяхме свикнали с него...Вероятно ще си навлека гнева на модератори, администратори, собственици и кой знае още какви тук, но все пак смятам, че имам право да изкажа мнение. Поне в оф-топик не би трябвало да нарушавам някакви правила, като пиша това.

Редактирано от мишо

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И при мен е същата работа, съобщенията са ми на питанки и не се четат, половината форум е на български другата на английски !!! Това че обновиха форума няма лошо, но просто явно не е готово всичко, предполагам се работи по въпроса и скоро ще е нормално всичко !!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хора, всичко е готово, просто явно не сте обърнали внимание на другите такива теми. Относно личните съобщения - доколкото разбрах няма да могат да се възстановят. При преминаването към новият формат са се прецакали - за съжеление се трият. ;) Относно кирилицата - горе си има кирилизатор, който може да се ползва. А това, че половината форум е на БГ а другата на ENG се оправя, като изберете долу език, както е направил колегата мишо . Аз ползвам форума на английски. Сега смених на БГ, и това което забелязах да НЕ е на БГ са 2 подменюта в лични настройки на профила, което не е чак такъв проблем, според мен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...