soffyy8 0 #1 Публикувано 30 Ноември, 2010 Здравейте Хора! Искам Рrelude 94-95. Какво бихте ме посъветвали? Кой мотор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #2 Отговорено 30 Ноември, 2010 H22A - 200 кончета Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
DohcVtec 2 #3 Отговорено 30 Ноември, 2010 хех секи иска 200 кончета ама дали има пари.... трябваше да кажеш каква сума горе доло ???? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mEtaka 68 #4 Отговорено 30 Ноември, 2010 Колегата пита, аз му отговарям. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #5 Отговорено 30 Ноември, 2010 Качваш се и пробваш. Когато купуваш гледай двигателя да не е омазан с масло. Около капака на главата (особено от към купето) и по възможност отдолу. Огледай ауспуха за омасляване, цвета на дима и миризма на бензин. Всичко останало е въпрос на вкус. Не съм голям разбирач, така че ако греша някъде да ме поправят по-вещите колеги. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1057 #6 Отговорено 30 Ноември, 2010 Най-важното е купето да е здраво Мотори колкото искаш,а и по-добре мотор да правиш,от колкото да кърпиш ръжди.Н22 е мотора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
soffyy8 0 #7 Отговорено 1 Декември, 2010 Благодаря колеги,Обаче моделът,който харесвам 94-96 няма 200 к,с,,но това не е от голямо значение, карал съм 3 Сивика 5,Питам като кола как е Прелюда, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madrugada 12 #8 Отговорено 1 Декември, 2010 още съжалявамче продадох моя . Страшна кола е вземиси ф20а4 това е най здравия мотор на свта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Prodan 0 #9 Отговорено 1 Декември, 2010 Зависи какво търсиш колега.Аз карам Prelude ,първа кола ми е.Мислих си че 133hp са много(F20A4),но съм грешал.Малко е тромавичка,но всичко останало й е перфектно Невероятен автомобил от където и да го погледнеш,но на това купе му трябват кончета ;)P.S. Няма да съжаляваш,ако си вземеш такава ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZAPPA 39 #10 Отговорено 1 Декември, 2010 Благодаря колеги,Обаче моделът,който харесвам 94-96 няма 200 к,с,,но това не е от голямо значение, карал съм 3 Сивика 5,Питам като кола как е Прелюда,Има, има 200 к.с. А като питаш "като кола как е Прелюда", май да продължиш на Сивик,а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #11 Отговорено 2 Декември, 2010 Има, има 200 к.с. А като питаш "като кола как е Прелюда", май да продължиш на Сивик,а? Има и 2.3 VTEC http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48374 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gospod 4 #12 Отговорено 3 Декември, 2010 Има и 2.3 VTEC http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48374 Има и 2.0 VTEC http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31288&st=0 ,какъвто и двигател да си вземеш,няма да имаш проблем после с добавянето на мощност, така че гледай тех.състояние , и вземай смело като ти хареса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове