Jump to content
soffyy8

Prelude 94-95

Recommended Posts

Здравейте Хора! Искам Рrelude 94-95. Какво бихте ме посъветвали? Кой мотор?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хех секи иска 200 кончета ама дали има пари.... трябваше да кажеш каква сума горе доло ????

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колегата пита, аз му отговарям.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Качваш се и пробваш. Когато купуваш гледай двигателя да не е омазан с масло. Около капака на главата (особено от към купето) и по възможност отдолу. Огледай ауспуха за омасляване, цвета на дима и миризма на бензин. Всичко останало е въпрос на вкус. Не съм голям разбирач, така че ако греша някъде да ме поправят по-вещите колеги.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-важното е купето да е здраво:blink: Мотори колкото искаш,а и по-добре мотор да правиш,от колкото да кърпиш ръжди.Н22 е мотора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги,Обаче моделът,който харесвам 94-96 няма 200 к,с,,но това не е от голямо значение, карал съм 3 Сивика 5,Питам като кола как е Прелюда,

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

още съжалявамче продадох моя . Страшна кола е вземиси ф20а4 това е най здравия мотор на свта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Зависи какво търсиш колега.Аз карам Prelude ,първа кола ми е.Мислих си че 133hp са много(F20A4),но съм грешал.Малко е тромавичка,но всичко останало й е перфектно ;) Невероятен автомобил от където и да го погледнеш,но на това купе му трябват кончета ;)P.S. Няма да съжаляваш,ако си вземеш такава !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря колеги,Обаче моделът,който харесвам 94-96 няма 200 к,с,,но това не е от голямо значение, карал съм 3 Сивика 5,Питам като кола как е Прелюда,

Има, има 200 к.с. ;) А като питаш "като кола как е Прелюда", май да продължиш на Сивик,а? ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има, има 200 к.с. :lol: А като питаш "като кола как е Прелюда", май да продължиш на Сивик,а? ;)Има и 2.3 VTEC http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48374 :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има и 2.3 VTEC http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=48374 :)Има и 2.0 VTEC http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=31288&st=0 ,какъвто и двигател да си вземеш,няма да имаш проблем после с добавянето на мощност, така че гледай тех.състояние , и вземай смело като ти хареса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...