Jump to content
Ivan_crx_

Виене и стържене

Recommended Posts

Единия проблем е че като е запалена колата се чува един гаден звук подобен на виене . Като карам пак се чува и забелязах че в по високите обороти се чува по силно Въпросното виене не се чува само когато съм натиснал съединителя . :lol::) Ако е на скорост дори и със натиснат съединител пак се чува Въпроса ми е каде може да е проблема във скоросната кутия или нещо съединитела е заминал (в кутията има масло )2 рия проблем при завои наляво се чува едно търкане . Вчера беше сменена дясната полуоска и забравих да кажа без да искам " облизах" един бордюр със предната дяна гума . Може ли да съм изкривил нещо и затова да хърне на ЛЯВ завои !?! :) колата е црх 2г д16з5 :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по 1. : Въпросното виене и аз го имам - лагери на първичния вал на скоростната кутияпо 2. : Ако е "търкане", виж си кори, подкалници (едно-друго да не опира). Ако е "хъркане"(тракане) - външно каре предполагам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а този лагер каква му е цената горе доло :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ходих при маистор които ми каза че само труда ще ми е 200 лева :) и сега се чудя дали направо да не си взема друга кутия :) или ако някои знае каде във стара загора има някои които работи по евтино :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега писал, си че и на място при запален двигател се чува тоя звук.Не веднъж съм чувал така кола леко да вие и от ролката на ангренажа...Ако не си я обслужвал на време или със скапани части, според мен е хубаво и там да се погледне,а не за най-лошото да се хващаш.Много колеги тук са по компетентни, нека и те си кажат мнението.Моето просто е идея...А за този "майстор" , който без да е установил точната диагноза ти е казал цена за труд...бягай на далеч.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ходих при маистор които ми каза че само труда ще ми е 200 лева :) и сега се чудя дали направо да не си взема друга кутия :) или ако някои знае каде във стара загора има някои които работи по евтино :drunk:

Имай предвид, че друга кутия втора ръка също ще е с поизносен лагер на първичния вал. Според мен това е първото, което се скапва в една кутия на Хонда. Може "новата" ти кутия да е с по-износен или по-малко износен първичен лагер от старата, но ще е износен. Цената на отваряне и смяна на лагер като гледам е почти еднаква като на кутиите втора ръка. Аз съм сменял кутия по други причини (на старата й дойде термина и щеше да ражда на пътя) и шума на първичния лагер съм го сравнил при двете кутии - 1:1.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...