Jump to content
kvd74

Проблем с намиране на каре

Recommended Posts

И така след като отстраних проблем с парното ,дойде ред на нещо по незначително-карето.Просто не съм очаквал да е проблем намирането на точното.След като два пъти ми доставяха грешни по брой зъби,дължини и форма карета ,си платих на майсторите да ми монтират старото и си тръгнах с чукащо каре.Уточнение-карето беше от мен,от майсторите само работата.Утехата-видях как се сваля и качва каре,много елементарно.Та разглобих го в двора карето,на влака и в София.От Хр.Ботев та до края на Симеон нищо не свърших.По каталог излизат грешни по зъби карета,по точни зъби-грешни диаметри и дължини.Убеждаваха ме че няма да са проблем.Седнах да пия кафе и да помисля какво да правя,и гледам отсреща поредния магазин за части.Заключен.Звъннах и след 10мин.дойде човека,който се оказа коректен и привитлив на разговор.Предложи ми ни GLO каре.Аз го знаех каталожния номер дори,но по каталог излиза че е за някакъв американски Сивик и в Перник ми казаха че няма предлагане.Та ми светнаха очите като ми каза че има 3бр.На другия ден го взех.Точно същото ,без компромиси.Като казах че е коректен продавача, имам в предвид че ми намали от 108лв.цената на 97лв.след мое питане, на шега,за отстъпка.И друго-уреди ми/нали сме по урещдането българите/сервиз където да ми сложат печат и подпис за монтаж на карето,и така да имам 1,5год.гаранция.И без нея щях да го взема.Номера на карето е 3434 К, колата ми Сивик англичанка,1.5ILS,97г.,114к.с.,с ABS.На кутията пише че е за Honda Domani 1,6 ,Prelude3-2.0 ,Akura-Integra 1.6.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...