Jump to content
kick

синтетика или полу синтетика ?

Recommended Posts

дайте мнение, кое ще е по добре, колата е на реални км. но не знам с какво масло е била до сега, мотора мисля че е К20А9 150 кончета

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пълна синтетика ;) Само не знам дали 0-40/30 или 5-30 ;) Най-добре питай в Бултрако или някой да каже какъв вискозитет дават на този двигател :) Съветвам те колкото можеш повече да караш с такова масло - полу-синтетиката е за стари двигатели , които не подбират много-много :) Плюса е по-ниския разход на гориво , по-доброто смазване и по-дългия преход от смяна до смяна :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

дрън дрън та пляс. В сащ Хонда маслото е минерално!!Чак от миналия месец има и синтетика и пълна синтетика.

• Надолу 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дрън-дрън та чук ;) Сащ не е Еврпопа !!! Нужно ли е да обяснявам , че в зависимост различните масла имаш по-добро и различно изгаряне на горивата , което е съобразено с нормите в щата или съюза ? Айде кажи му на колегата какво минерално масло му препоръчваш да си купи от България ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тино баба ми само на синтетика е карала !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е мойта на полу !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не знам какво слагат в щатите,но тук оригиналното от хонда бултрако е хидрокрекингово с вискозитет 0-20 и 5-40(минерална основа и качества доближаващи пълната синтетика,изключение прави само маслото за дизелови двигатели което е с вискозитет 5-30 и е пълна синтетика),според мен виж си в менюъла какъв вискозитет ти дават за нашите климатични условия и купувай пълна синтетика-по възможност отвън

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Утре ще ми дойде от новото полу динтетика и от пълната синтетика хамериканско. Да видим етикетите какво казват.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...