georgibo 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2010 Здравейте,колеги възникна ми проблем в ХРВ-то и той е следния:При студен мотор джипЧето си върви перфектно,обаче когато загрее до нормалната си работна температура имам усещането,че става някак си по-мудна с едно леко замисляне при подаване на газ-та и то само в зоната на ниските обороти,когато трябва да издърпа с плавно подаване на газ.При по-висока скорост над 100-110км/ч е някак си спъната и след това идва момента в който ми светва лампата на чека и колата все едно се отпушва и върви би трябвало както трябва да върви возило с VTEC мотор.След което вкарвам я в гаража използвам стария изпитан метод за нулиране на грешки:Откачам минусувата клема на акумулатора изадържам педала на спирачката над 30 сек. натиснат,след което кеша е изчистен и така доследвашия път.Преди време имах проблем с катализатора и сложих нов + 2-те сонди в него,но от скоро започна да ми прави описания проблем.Благодаря ви преварително за помоща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 27 Ноември, 2010 Koлега,а коя грешка ти свети? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgibo 0 #3 Отговорено 27 Ноември, 2010 Koлега,а коя грешка ти свети? Здравей,колега днес направих диагностика и единственото,което установих е че на катализатора ми изписа System Error без никакви кодове на грешката.Нулирах си грешката и разбутах буксите на сондите,огледах се за нещо нередно и подкарах отново джипката.Засега не ми е правила проблем,тествах я при всякакви ситуации,но засега е ОК.Незнам, някой ако има идея нека да постне предположението си по този проблем.Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове